TV-Nyt

’Go’ morgen Danmark’ og ’Go’ aften tilbage med indhold på Facebook

Siden fredag 13. marts har danskerne måttet undvære både ’Go’ morgen Danmark’ og ’Go’ aften Live’, der begge midlertidigt udgår som følge af TV 2s stærke fokus på nyhedsdækning.

Nu kan danskerne atter starte dagen i selskab, det sket første gang tirsdag med en Go’-vært, nemlig Puk Elgård. Det foregik dog ikke på TV 2, men på Go’s Facebook-side, som flere end 200.000 danskere følger. Her vil både værter og faste eksperter i de kommende dage gøre en ekstra indsats for at fastholde kontakten til programmernes mange faste seere.

– ’Go’ morgen Danmark’ og ’Go’ aften Live’ har et meget populært SoMe-univers med en masse loyale og aktive følgere, og dem vil vi selvfølgelig gerne bevare den daglige kontakt til. Derfor har vi sammen med redaktionen valgt at opretholde aktiviteten i Go’s Facebok-community, fortæller TV 2-redaktør på ’Go’ morgen Danmark’ og ’Go’ aften Live’, Henriette Ladegaard-Pedersen.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Mange danskere er vant til at starte dagen i selskab med ’Go’ morgen Danmark’s værter. Derfor var det for flere følgere et glædeligt gensyn, da Puk Elgård tirsdag morgen sendte live på Go’s Facebook-side. Her var Puk Elgård gået en tur i skoven for at tale med psykolog Carsten Juul om blandt andet angst og psykisk sårbarhed.

– Flere af vores værter og faste eksperter har haft lyst til at bidrage med tips og tricks og betragtninger om, hvordan vi i disse dage kan stå sammen hver for sig. Med morgengymnastik, ture i naturen, nabohjælp, havearbejde og vigtige samtaler om det, der er svært lige nu – akkurat som det indslag, Puk lavede i morges, siger Henriette Ladegaard-Pedersen og fortsætter:

– Hver dag har selvfølgelig sin udvikling og sine nye begrænsninger, og redaktionen må selvfølgelig til enhver tid agere begavet og inden for rammerne. Men så længe de kan, vil Go’-værterne og eksperterne bevare kontakten til vores mange trofaste seere. Vi producerer gerne på enkle måder, når bare vi opfylder målet om at være til stede for danskerne.

I morgen, torsdag, kan du blandt andet se med, når Puk Elgård sammen med Go’ morgen Danmarks faste dyrekspert, Anders Koefoed, tager en tur i skoven for at udforske dyrelivet.

Kilde: TV 2 presse

I samme kategori

Back to top button