Streamingnyt

George R. R. Martins The Nightflyer på Netflix – se første trailer her

Kom med ombord på eget ansvar. Nightflyers følger 8 maverick forskere og en magtfuld telepatør, som begiver sig ud på en mission i de fjerneste hjørner af vores solsystem ombord på The Nightflyer – et skib med et tætknyttet mandskab og en sky kaptajn – i håb om at finde liv i rummet. Men da skrækindjagende og voldsomme begivenheder finder sted, begynder mandskabet at stille spørgsmålstegn ved hinanden, og overlevelse viser sig sværere end nogen af dem havde forudset.Nightflyers | Hovedtrailer [HD] | Netflix
Nightflyers | Hovedtrailer [HD] | Netflix

Annonce - artiklen forsætter nedenunder


Nightflyers er baseret på novellen af George R. R. Martin, som også agerer ledende producer og er produceret af Universal Cable Productions og co-produceret af Netflix. Jeff Buhler har skrevet manuskripttilpasningen til TV og er samtidig showrunner og ledende producer. Brian Nelson, Mike Cahill og Andrew McCarthy agerer ligeledes ledende producerer.

Gretchen Mol (“Boardwalk Empire”) spiller Dr. Agatha Matheson i samspil med Eoin Macken (“The Night Shift”) som Karl D’Branin, David Ajala (“Fast & Furious 6”) som Roy Eris, Sam Strike (“EastEnders”) som Thale, Maya Eshet (“Teen Wolf”) som Lommie, Angus Sampson (“Fargo”) som Rowan, Jodie Turner-Smith (“The Last Ship”) som Melantha Jhirl og Brían F. O’Byrne (“Million Dollar Baby”) som Auggie.

Nightflyers har premiere på Netflix udenfor USA i 2019. Denne sæson består af 10 episoder.

 


SkyShowtime 39 kr Annonce

I samme kategori

Back to top button