Streamingnyt

Genera+ion

- ny ungdomsserie på HBO Nordic

Genera+ion er en ny ungdomsserie fra HBO Max, der blander drama og komedie, og som følger en dynamisk flok venner på en high school i USA. Genera+ion får eksklusiv premiere på HBO Nordic den 11. marts.

Serien er skabt af Daniel og Zelda Barnz, der er far og datter, og Lena Dunham, som de fleste kender fra den anmelderroste HBO-serie, Girls, har været med til at skrive manuskript og producere serien.

Det handler Genera+ion om

I Genera+ion udforsker de unge hovedpersoner moderne seksualitet, udfordrer den gængse forestilling om, hvordan “man” skal opføre sig, og tester, hvad kærlighed, familieliv og venskaber betyder for dem.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Det nye og forholdsvist ukendte cast består af Nathanya Alexander, Chloe East, Nava Mau, Lukita Maxwell, Haley Sanchez, Uly Schlesinger, Nathan Stewart-Jarrett, Chase Sui Wonders, Justice Smith og Martha Plimpton.

Der er også flere tilbagevendende gæsteoptrædener fra blandt andre J. August Richards, Mary Birdsong, Alicia Coppola, Patricia De Leon, Diego Josef, Anthony Kevyan, Sydney Mae Diaz, John Ross Bowie, Marwan Salama, Marisela Zumbado og Sam Trammell.

Genera+ion er skabt af Zelda Barnz & Daniel Barnz, som også fungerer som executive producers sammen med Ben Barnz, Sharr White, John Melfi og Lena Dunham.

Blandt seriens manuskriptforfattere er Zelda Barnz, Daniel Barnz, Lena Dunham, Sharr White, Max Saltarelli, Eli Wilson Pelton og Christina Nieves.

Første sæson består af 16 episoder, og sæsonen er delt op i to dele. Første del består af otte episoder, og der kommer tre episoder på premieredagen, derefter to episoder den 18. marts og 25. marts og til sidst en afsluttende episode den 1. april. Senere i år kommer anden del af sæsonen.

Genera+ion
Genera+ion
Kilde: HBO Nordic presse

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


SkyShowtime 39 kr Annonce

I samme kategori

Back to top button