TV-Sport

Futsal rykker ind på Pluto TV

Pluto fortsætter med at opruste på sportsindhold. De har indtil videre haft fokus på MMA og dansk boksning, men nu rykker den danske futsal liga og futsal landsholdskampe også ind på gratistjenesten.

Futsal starter søndag – en sæson der nu kan følges live på Pluto TV. Det samme kan de to kommende Futsal-landskampe mod Brasilien. Aftalen om DM i Futsal blev underskrevet d. 19. september af DBU, Pluto TV samt formand Christian Peytz og næstformand Tai Pundik fra Foreningen af Futsalklubber i Danmark.

“Pluto TV skal naturligvis også have masser af gratis sport til seerne, hvorfor vi altid er i markedet for interessante rettigheder. Det sidste år har vi satset meget på MMA og dansk boksning og kvindefodbold. Derfor er det glædeligt, vi nu også kan give fodboldseerne både den hjemlige Futsal-turnering og to landskampe mod selveste Brasilien oveni”, siger Jesper Dahl, VP og General Manager for Pluto TV i Central og Nordeuropa.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Pluto TV vil i den nye, danske futsal-sæson, hvor Gentofte er regerende mestre, give seerne en kamp live fra hver runde – hver gang garneret med en Pluto TV-optakt på 30 minutter før livekampen. Redaktionelt bliver Futsal-ligaen dækket af blandt andre den danske landstræner i Futsal, Nikolaj Saabye, de tidl. Superliga-spiller Mads Knudsen og Clement Cliford, samt kommentatorerne Martin Kring og Claus Elgaard.

I Danmark afvikles Futsal-ligaen hver weekend, og det gennemgående spilletidspunkt er lørdage. Dog er sæsonpremieren lagt søndag d 24. september, live fra 16.00, hvor Hjørring tager imod Albertslund. Weekenden efter mødes Hjørring og Brøndby kl. 15.30.

Christian Peytz, Formand for Foreningen af Futsalklubber i Danmark siger:

“Klubberne er meget glade for samarbejdet med Pluto TV og ser frem til et løft i tv-dækningen af Futsalligaen. Timingen i den nye, store tv-aftale er perfekt. Den kommer samtidig med at Futsaligaen er har gennemgået en større rebranding med nyt logo og grafisk udtryk, og DBU er ved at opjustere på personalesiden for at drive den udvikling, der er i gang i dansk Futsal. Det er en moderne, tempofyldt sport, og Futsal i Danmark er i en rivende udvikling, både på klubplan og landsholdsplan.”

Futsal-landskampe på Pluto TV

Pluto TV har også sikret sig Futsal-landsholdets to kommende kampe mod selveste Brasilien. Pluto TV sender nemlig live torsdag d 5. oktober fra Brøndby Hallen kl. 19.30 samt søndag d 7. oktober fra Frederikshavn kl. 15.00.

På mediesiden er Pluto TV ifb. med både Futsal-rettighederne og kvindefodbold desuden gået i samarbejde med fodboldmediet Mediano, der blandt andet vil lave udsendelser om Futsal, video om futsal til Pluto TV samt fem afsnit af “Det taktiske værksted” med Superligaens trænerprofiler og ikke mindst 10 udsendelser om kvindefodbold.

Kilde: Pressemeddelelse

I samme kategori

Back to top button