Parabol-TV

DVB-S2 FTA PVR sætter brugervenligheden og billedkvaliteten i top

Kjaerulff 1Digital A/S lancerer nu en ny digital satellit modtager MAXIMUM S-2000 FTA PVR, som prioriterer høj billedkvalitet samtidig med at nem adgang til boksens mange funktioner giver maksimal brugervenlighed.

MAXIMUM S-2000 FTA PVR til HDTV understøtter MPEG2 og MPEG4 og er såvel DVB-S som DVB-S2 kompatibel. MAXIMUM S-2000 FTA PVR  er udrustet med 2 scart stik samt HDMI, hvilket giver mulighed for at man kan have TV og evt. DVD koblet til boksen samtidigt. Man kan nemt optage og pause programmer via et USB stik på boksens forside. Der er timer samt optagefunktion, hvilket i kombination med EPG (elektroniske programguide med programvisning 7 dage frem) giver gode muligheder for at tilrettelægge sine helt egne TV aftener. Displayet på boksens forside viser kanalnummer ved drift og ur ved standby. MAXIMUM S-2000 FTA PVR har coaxial digital lydudgang som muliggør, at flerkanalslyd kan overføres til musikanlæg. Boksen er endvidere anbefalet af Center for Energibesparelse for sit lave strømforbrug i drift (<8 W) og i stand by (<1W).

MAXIMUM S-2000 FTA PVR vil i første omgang blive markedsført i Tyskland, Danmark og Sverige, men har derudover hele 9 forskellige menusprog. Installationen af MAXIMUM S-2000 FTA PVR er meget enkel, idet den er forprogrammeret til Astra programliste, så egen kanalsøgning ikke er nødvendig. 

maximum2000fta front

maximum2000fta back

Om Kjaerulff 1 Digital A/S

 

Kjaerulff 1 Digital A/S er totalleverandør af udstyr og tilbehør til modtagelse af digitale TV signaler. Virksomheden har specialiseret sig i udvikling og markedsføring af antenneprodukter samt audio/video, TV- og IP-udstyr. Virksomheden beskæftiger 64 medarbejdere, og er Nordens største leverandør af digitale set-top-bokse til satellit-, terrestrisk- og kabel-TV samt SMATV og IP-platforme. Herudover er Kjaerulff 1 distributør af Loewe i Danmark og Sverige. Virksomheden har hovedsæde i Odense og salgsselskaber i Norge, Sverige, Tyskland og Polen. For yderligere information se www.kjaerulff1.com

Kilde: Kjaerulff 1 presse

I samme kategori

Back to top button