Nyheder

Frontalt – ny journalistisk dokumentarserie på TV3

tv3 hd logoTV3 offentliggører en ny programserie – nemlig FRONTALT, hvor værten er journalist Christian Gundtoft. Den journalistiske dokumentarserie får premiere 15. april kl. 20.00 på TV3, og sætter i premieren fokus på rockeren Brian Sandberg, der lige før påske blev smidt ud af rockerklubben Bandidos i Danmark i såkaldt ”bad standing”.

TV3 og produktionsselskabet Koncern har i de sidste seks måneder fulgt Brian Sandbergs liv tæt for rullende kameraer. Vi er med, når han inddriver penge – penge han selv har lånt ud til diverse personer. Penge, han blandt andet har tjent som livvagt for Stein Bagger. Vi var også med, da han stadig deltog i det sociale liv i Bandidos’ klubhus i København og vi er også med, når helt alm. danskere, ikke mindst unge, ønsker at blive fotograferet med ham osv.

Gennem programmet stiller værten Christian Gundtoft alle de kritiske spørgsmål til Brian Sandberg, vi seere sidder og brænder inde med. Christian Gundtoft konfronterer Brian Sandberg med hans kriminelle fortid, hans skifte fra HA til Bandidos, hans rolle som mentor for de unge rockerlærlinge og hans mildest talt alternative forretninger.

I interviewsene får du Brian Sandbergs forklaringer på de mange historier om vold, pengeafpresning, rockerliv, narko og om at være i midten af den fascination, denne lukkede rockerverden også skaber i manges bevidsthed.

Værten Christian Gundtoft siger om ”Frontalt”:
”Vi giver i det nye program seerne et unikt indblik i en ellers lukket verden. Vi kaster et kritisk lys over både Brian Sandbergs måder at drive forretning på og sætter spot på det værdisæt og de uskrevne regler, der ligger bag hele rockermiljøets adfærd. Seriens formål er at sætte et kritisk og undersøgende fokus på en verden, der er midt iblandt os, også selvom mange helst nok så, man slet ikke beskæftigede sig med dette emne. Virkeligheden er dog, at mange danskere – og medier – fascineres af rockere og af Brian Sandberg i særdeleshed”, siger Christian Gundtoft.

”De mange avisforsider før påske om Brian Sandberg og hans eksklusion vidner om, at rockere er en ”god historie” i mange medier. Og det er netop også derfor, jeg sagde ja, da TV3 og Koncern spurgte mig, om jeg ville være vært for den første udgave af ”Frontalt” om rockere, idet deres ønske netop var at se på den der fascination. Derfor er vi fulgt i hælene på Brian Sandberg de sidste cirka 6 måneder. Vi vidste naturligvis ikke, det ville ske, men kort tid efter at optagelserne blev afsluttet, blev Brian Sandberg som bekendt ekskluderet af Bandidos og han er i dag gået under jorden. Og det gør optagelserne gennem de sidste seks måneder og de interviews, vi har lavet med ham, endnu mere interessante”, siger værten i FRONTALT, Christian Gundtoft.

”FRONTALT” er en fællestitel for både programmerne med Brian Sandberg og kommende journalistiske programserier, hvor TV3 går tæt på miljøer, personer og begivenheder, vi danskere forundres over, fascineres af, skræmmes eller væmmes over.

Relaterede artikler

Back to top button