YouSee

Frit valg på mere end 100 kanaler fra på mandag hos YouSee

youseeboksDen 1. juli 2013 tager YouSee endnu et skridt ad den vej, som hedder frit valg vejen. Tv-pakkerne vil stadig bestå, men det bliver nu muligt at tilkøbe kanaler enkeltvis til sin tv-pakke og du slipper således ikke for mindst at have grundpakken.

Hvad er nyt?

Det nye koncept hos YouSee hedder fortsat Ekstrakanaler, men kravet om at man skal tilkøbe mindst fire kanaler, falder bort.

Oven i din tv-pakke kan du tilkøbe lige så mange kanaler enkeltvis, som du har lyst til – i løs vægt. Kanaler i tilkøb tilbydes i dag i priskategorier 10, 20, 30 og 40 kr. pr. kanal, så mon ikke de fleste ligger på dette niveau også fra på mandag.

Vælg mellem mere end 100 kanaler men nogle mangler

Hidtil har 28 etniske kanaler ikke kunne købes enkeltvis, men de bliver en del af det nye koncept, som vil komme til at indeholde flere end 100 kanaler. Det betyder, at medlemmer med interesse for f.eks. deres hjemlands tv-kanaler i langt højere grad kan få deres ønske opfyldt ved at købe kanalerne i tilkøb til deres tv-pakke. YouSee er i forhandling med Viasat om muligheden for yderligere kanaler til Ekstrakanaler, som kan betyde, at udbuddet f.eks. udvides med TV3+ og TV3 Sport 1 og 2. Men disse er altså ikke nogle du kan købe enkeltvis fra starten og mon ikke præcis disse kanaler er nogle af dem mange gerne ville kunne købe enkeltvis.

Mange Ekstrakanaler tilbydes som HD-kanaler.

Ovenstående er de oplysninger vi har pt. YouSee sender først presseinfo ud på mandag.

Relaterede artikler

Back to top button
Close
Close