French Open tennis i Ultra HD / HDR i Tyskland

| onsdag 15. maj, 2019 09:14 | 9 Kommentarer

I Danmark er Viasat og Viaplay Sport ene om at vise sport i Ultra HD, og det er lidt ærgerligt, hvis du er tennisfan, eftersom Eurosport sidder på rettighederne til turneringen her til lands.

Anderledes forholder det sig i Tyskland, hvor Grand Slam grusturneringen kan opleves i Ultra HD fra 26. Maj til 9. Juni på Eurosport 4K på UHD kanalen via HD+ satellit-tv platformen. Denne plejer at transmittere ukodet nogle timer om dagen, særligt på hverdag, så danske parabolejere med adgang til 19,2 øst kan måske se lidt med gratis. Værd at tjekke ud i hvert fald.

Det er konkret alle kampe fra Court Philippe Chatrier banen der vises på kanalen med tyske kommentatorer og uden reklameafbrydelser.

Det er i øvrigt ikke helt umuligt at købe et HD+ kort/kortlæsermodul fra Danmark via tyske forhandlere.

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag

Del på:

Tags: , , ,

Gemt under:: Parabol-TV

9
Kommentarer

for at kommentere
1 Kommentartråde
8 Svar i tråden
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Kommentarforfattere
  Abonnér  
nyeste ældste
Underret om
tlk

Sidste år var det ikke kun alm UHD uden HDR på kanalen på 19 øst. Mit tv viser nemlig et HDR symbol og det mener jeg ikke var der sidste år, men kan være jeg husker forkert. Tennis i UHD er rigtig flot da man har i spillet har stilstand til højt tempo samt ofte sol og skygge i stærk kontrast på en tennisbane. Vil have hd+ kortet (computersalg.dk) da det har meget andet indhold i UHD HDR. HD+ kortet skal aktiveres af sælger inden levering da det skal aktiveres over telefonen.

C. Johansen

Det er overraskende, at HD+ kortet skal aktiveres på den måde, du beskriver.
Når jeg køber et HD+ kort, ligger det altid i en forseglet indpakning. Når kortet tages ud og indsættes i CI+ modulet, aktiveres kortet, og så virker det præcis ét år. Det er derfor helt afgørende, at kortet ligger forseglet, når man modtager det, for hvis kortet er blevet aktiveret tidligere, vil der ikke være et helt år tilbage på kortet.

tlk

Det lyder godt. Hvor har du købt dit kort? vil straks bestille en. Har læst at nogle måtte aktivere deres kort. via en hotline. det vil jeg helst undgå.

C. Johansen

Jeg har som regel købt gennem Amazon.de og det har været fra forskellige forhandlere. Det kan fx være hm-sat.de hvor betaling sker til Amazon.de og ikke direkte til forhandleren.
Det er ikke alle forhandlere, der sender til en dansk adresse.

Per M

Hvis du støder på en forhandler på Tyske Amazon der stadig nægter at sende varer ud af Tyskland, så anmeld forhandleren til Amazon, for det er en overtrædelse af ikke kun Amazon’s regler, men også EU lovgivningen der blev ændret for få måneder siden, hvor alle online forhandlere inde for EU er forpligtiget til at sende deres varer til overalt i EU. Men hvis man har modtaget et kort der er låst, så kan det tænkes at det reelt er et kort der er beregnet til en bestemt boks man har modtaget, for normalt sker åbningen af kortet automatisk når… Read more »

tlk

Efter at have læst reviews på Amazon har jeg valgt at købe HD+ modul på computersalg.dk. Modulet skal selvfølgelig være forseglet ellers er det jo brugt, som flere på Amazon ellers havde oplevet. Det er svindel. Har også fundet ud af, som du beskriver Per at kortet skal aktiveres ved forlængelse

tlk

I min HD+ pakke er kanalen travelxp 4k HDR med dens flotte rejse og naturbeskrivelser virkeligt godt tv.
kunne ikke få modulet til at virke den første dag. ved ikke om det skyldtes at HD+ med Eurosport skal aktiveres på HD+ hjemmeside for at få et link til 3 måneders abo på Eurosport player. Nogle kanaler ville ikke åbne men nu ser alt til at fungere i min nye vu+ duo 4k som virker ustabil med håndtering af ci+. Hd+ modulet virkede første gang og uden problemer i mit philips tv.

I aften fodbold Rusland-Tyskland på RTL 4k HDR.

Per M

Vu+ boksene understøtter heller ikke CI+, kun alm. CI.
Så derfor skal man anvende et CAM modul der kan flashes med en 3de parts software.
Sådan et CAM modul kan være AlphaCrypt Light R2.2 eller
Classic R2.2 der så flashes med den seneste One4All 2.50 software.

Tyskerne sværger eks. til det modul, så de kan anvende bokse som Dreambox og Vu+ til HD+
Forståeligt nok, for det er et modul der ingen svinger er med i valsen: Bare HD+ kortet i efter man har låst kanalerne op med HD+ modulet og man er kørende.

tlk

Lige nu fungerer min vu+ duo 4k vti image med boxer og HD+ modul udemærket… Fik at vide på vu+ forum at hvis HD+ kortet ikke var bundet til modulet kunne man i vu+ smartcard slot bruge Gbox software. mit HD+ kort er nr 04 og det er bundet til modulet. Ja Alphalight modul bruger mange i tyskland til sky og HD+ og det kan jo komme på tale… Med fokus på ci+ vil jeg nok idag selv købe og anbefale technisat isio + reciever som jeg har læst er rimelig stabil på det felt. Men en vu+ reciever kan… Read more »