TV-Sport

French Open Tennis 2023 TV og Streaming

Så er det blevet tid til French Open Tennis 2023 TV og Streaming guiden.

French Open grand slam-turneringen er kendt for sine karakteristiske røde grusbaner. Turneringen blev første gang afholdt i 1891 og er siden vokset til at være en af de mest betydningsfulde og traditionsrige begivenheder i tennissporten. Spillerne kæmper om den eftertragtede titel som “Master of Clay” og om at blive en del af tennis eliten som Grand Slam vinder.

Hvornår spilles French Open 2023?

Turneringen starter 28. maj og finalen spilles søndag den 11. juni. Rafael Nadal vandt turneringen i 2022, men har desværre meldt afbud til årets turnering.  Iga Świątek vandt kvindernes damesingle i 2022.

10. Petra Kvitova

Hvilke tv-kanaler viser French Open 2023?

Du kan som sædvanlig se French Open tennis på Eurosport kanalerne og 6’eren, der har de danske rettigheder.

Eurosport 1 viser primært kampene fra Philippe Chatrier banen, som er med danske kommentator.

Eurosport 2 viser kampe fra Suzanne Lenglen banen.

French Open dækning på 6’eren byder hver aften kl. 20:00 på et studieprogram med tenniseksperter, der ser nærmere på dagens kampe og resultater i årets French Open-turnering efterfulgt af en aftenkamp.

Hvor kan man streame French Open 2023?

[discovery+] er streamingtjenesten, hvis du selv skal styre din French Open oplevelse. Her kan du frit vælge mellem flere kampe og baner, så du ikke er begrænset til det der vises på Eurosport kanalerne og 6’eren.

08Stream alle Roland Garros-kampe live på discovery+ uden afbrydelser. Du skal vælge sportspakken til 129,- / måned, og bestiller du tjenesten, så kan du i øvrigt også se alle 24 timer af Le Mans 2023

Hvorfor kaldes French Open også for Roland Garros?

French Open bliver også kaldt Roland Garros, fordi turneringen finder sted på anlægget Stade Roland Garros i Paris. Stadionet og hele komplekset er opkaldt efter Roland Garros, en berømt fransk pilot og krigshelt.

Eugène Adrien Roland Chacon Georges Garros - French Open
Eugène Adrien Roland Chacon Georges Garros

Roland Garros var en pioner inden for luftfart og blev kendt for sine bedrifter under Første Verdenskrig. Han var den første pilot, der fløj solo over Middelhavet. Desværre blev han skudt ned og dræbt under en kamp i 1918.

For at ære hans minde besluttede det franske tennisforbund at opkalde tennisanlægget efter ham. Stade Roland Garros blev åbnet i 1928 og har siden været vært for French Open. Navnet Roland Garros er blevet synonymt med turneringen og bruges ofte som et andet navn for French Open.