Prime Video

Freedom

- Mélanie Laurents nye film på Prime Video

Efter The Mad Women’s Ball kommer nu Mélanie Laurents nye film med Lucas Bravo i hovedrollen. Den får premiere på Prime Video den 1. november.

Vi finder Lucas Bravo (Emily in Paris), Léa Luce Busato (Alex Hugo) og Yvan Attal (Ad Vitam) i hovedrollerne. Rasha Bukvic (Breathe), Steve Tientcheu (Aka), David Murgia (The Night of the 12th), Léo Chalié (Reign Supreme) og Slimane Dazi (Ourika) er også med i filmen.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Freedom – det handler den om

Freedom er inspireret af en legendarisk forbryders dristige bedrifter i Frankrig i slutningen af 1970’erne og begyndelsen af 1980’erne og følger den spændende historie om Bruno Sulak (Lucas Bravo), en elegant og dristig forbryder, der stjal hjerter og rigdomme. Sulak var kendt for sin charme og finesse og planlagde dristige røverier uden at affyre et eneste skud. Men i takt med at hans berømmelse voksede, voksede også den ubarmhjertige jagt på George Moréas (Yvan Attal), en ihærdig politikommissær med en evne til at overliste forbrydere. Mens Moréas nærmer sig, bliver Sulaks flugt fra fængslet legendarisk, drevet af et begær efter frihed og et brændende ønske om hans elskerinde Annie (Léa Luce Busato). Midt i kaosset af deres kriminelle hærgen bliver Sulak og Annie de ultimative symboler på trods i en spændende katten-efter-musen-leg.

Kilde: Prime Video presse

I samme kategori

Back to top button