TV-Nyt

Fredag den 13. – Xee sender tre horror-film i streg

Fredag d. 13. anses af mange som en central dato for uhyggelige hændelser. Baggrunden er blandt andet, at Tempelridderne på foranledning af Philip IV af Frankrig blev fanget og brændt på bålet fredag den 13. oktober 1307. Uanset baggrunden anses datoen den 13. – på en fredag – for at være tilknyttet noget uhyggeligt, og nu kan du fredag d. 13. marts få al den uhygge, du vil. Xee sender tre horror-film i streg fra kl. 21.00. De tre film er Amityville Horror, The Faculty og The Ring.

I Amityville Horror er vi i året 1975. George og Kathy Lutz  flytter med tre børn ind i et hus på Long Island. Her er der kun et år tidligere blev begået fem bestialske mord. Det varer da heller ikke længe, før familien Lutz kommer ud for skrækindjagende oplevelser i deres nye hjem, der byder på både spøgelser, syner og lyde. George lader sig påvirke voldsomt af de overnaturlige fænomener.

The Faculty er en sciencefiction-gyser, hvor lærerværelset på et amerikansk gymnasium invaderes af aliens. Snart trues hele verdenen med at blive overtaget af dem, men det er fem unge studerende ikke indstillet på, og de tager kampen op. Filmen har en hel del kendte skuespillere på rollelisten som f.eks. Elijah Wood, Josh Hartnett, Jordana Brewster, Clea DuVall og Salma Hayek.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

The Ring er en amerikansk gyserfilm fra 2002. Det hele begynder som enhver anden vandrehistorie – der hviskes om et djævelsk videobånd, der gør, at enhver, der ser det, dør syv dage senere. Men pludselig dør fire teenagere på mystisk vis – præcis en uge efter at have set sådan et bånd. Den opsøgende journalist Rachel Keller (spillet af Naomi Watts) finder frem til båndet – og vælger at se det. Straks begynder uret at tikke, og Rachel har herefter kun syv dage til at afdække mysteriet om The Ring, hvis ikke hun også skal dø syv dage efter.

Kilde: Xee presse

I samme kategori

Back to top button