YouSee, flere forskellige bokse og en nybegynder med hovedpine!

Indlæg om piratsider, piratudstyr og lignende er ikke tilladt. Reklame/salgs indlæg er ikke tilladt.

 • This topic is empty.
Login Registrer
Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #57108
  Vesti
  Deltager

  Hej alle!

  Først og fremmest, jeg ved meget lidt om digital tv, og jeg er kun blevet mere forvirret. Start fra bunden.

  Efter en kabel omlægning i vores området er det nu blevet muligt for os at have andet en YouSee’s fuld pakke. Vi har i stedet valgt grundpakken med 10 kanalers bland selv pakke. Til dette fik vi et kort fra YouSee og skaffede en gammel DVB-C modtager fra noget familie, af modellen “TechniSat DiGYBOXX T4 VA”. 

  Den kunne finde kanalerne i grundpakken men ikke dem fra bland selv pakken. Vi gik online og fik at vide at denne boks er til Boxer og ikke virker til YouSee. 

  Nå, men så gik jeg til en online shop og spurgte deres kundeservice hvilken af deres 3 bokse der kunne hvad jeg havde brug for. Købte modellen “Triax C-HD 207CX DVC-C” i stedet med lovning om at den ville virke med vores pakke og bland selv kanaler. 

  Det gør den ikke. Triax boksen bruger åbenbart en kodestandard kaldet Conax, og ikke Viaccess standard som YouSee bruger….

  Jeg aner ikke hvad jeg skal gøre nu. Vi vil bare gerne kunne se min grundpakke kanaler og mine bland selv kanaler. Vi er ligeglade med film leje og andet PayTV, og er også ligeglade med at kunne optage til harddisk. Vi vil bare gerne kunne se de kanaler vi har betalt for uden alt det her besvær, så derfor håber jeg der er nogle her der kan hjælpe os.

  Hvilken boks kan hvad jeg skal bruge? 

  #66422

  Ja det var da en træls omgang med forkerte køb. Går ud fra du ikke har en fladskærm med digital kabel-tv tuner og mulighed for kortlæsermodul, for så kan boksen jo undgås.

  En mulighed er Clint DC3 modellen http://clintdigital.com/dc3 eller Maximum XO-506 C CI som begge kan modtage YouSee, men bemærk at du også skal bruge et YouSee Ready kortlæsermodul for at benytte dit YouSee kort. Det er således en udgift på 300-400 ekstra oveni.

  En mulighed er også at finde en brugt Samsung SMT H3106 boks (skal være dette modelnr.), der er en YouSee boks, der har indbygget kortlæser, så sparer du udgiften til kortlæser modulet, og de kan ofte fås billigt på dba.dk

Login Registrer
Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.
Back to top button