VU+ Duo2 med 1x Dual eller twin DVB-C/T2?

Indlæg om piratsider, piratudstyr og lignende er ikke tilladt. Reklame/salgs indlæg er ikke tilladt.

Login Registrer
Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #85266
  Inge Lise
  Deltager

  Jeg har lige købt en VU+ Duo² 1x DVB-C/T2 Dual Hybrid Tuner 1 TB.
  Den har to CI slot men kan kun læse et. Derudover kan jeg ikke komme på WIFI, da den skriver at den ikke kan dekryptere WPA2 og dermed ikke min IP-adresse.

  Jeg kan pt. leve med ikke at kunne bruge APP’s og Youtube, jeg ChromeCaster, men jeg har svært ved ikke at kunne optage to kodede kanaler.

  Jeg har læst mig til at der nu findes en Dual twin DVB-C/T2, men jeg opfatter det som om der er en mixmas mellem dual og twin på de forskellige salgshjemmesider.

  Spørgsmål:

  Vil det være muligt at dekode og optage to kodede kanaler samtidigt med en twin tuner. Med dual tuneren kan jeg optage en kodet og en ikke kodet samtidigt. Og hvor kan jeg evt. købe en twin tuner?

  Kan jeg få løst mit problem med WPA2 PSK, så jeg kan komme på WIFI?

  På forhånd tak

  Mvh. Inge Lise

  #85400

  Hej Inge Lise,

  Dit Wi-fi problem har jeg ikke lige noget bud på desværre. Ved ikke om du har seneste software installeret? Måske kan du prøve med et alternativt image til VU+ duo2.

  #85412
  Inge Lise
  Deltager

  Hej Bo – tak

  Jeg har to ci moduler og kort, og der er to porte. Tror du, at det er fordi, der kun sidder én dual DVB-t2 tuner i, at den kun kan læse en port? Den kan læse fra begge porte – har prøvet, så det er ikke portene der er noget galt med.

  Det jeg nok spørger om er, kan den mon læse begge porte samtidigt, hvis jeg sætter en twin tuner i?

  WIFI: Hvad mener du med et alternativt image til VU+ duo2? Er det fx VTI som EPG?
  Jeg har lige købt den, så den burde vel have den seneste software installeret. Jeg prøver at finde ud af hvilken software der er installeret – håber det hjælper.

  God dag

   

  #85460
  Palleba2000
  Deltager

  Hej!

  Images til boksen findes flere af, f.eks. BlackHole, OpenATV, OpenPLi og mange flere, det er “smag og behag” hvilke image  man vil bruge.

  WiFi problemet, prøv og set indstillingen til WPA eller WPA2, eller kun WPA, min havde problemer med WPA2, og efter jeg ændrede indstillingen, ville den fint logge på netværket.

  Nu ved jeg ikke hvilken TV-udbyder du har, men min bruger Conax kort, og disse har ikke begrænsninger, så med en emulator som CCcam eller OScam, så kan man optage MANGE kanaler kun på ét kort, jeg har selv været oppe på 7-8 kanaler på en gang. Begrænsningen ligger i CI-modulet.

  Men du skal jo have en tuner der kan modtage flere kanaler (mux) på en gang, og her tror jeg Bo har svaret, da jeg ikke kender forskel på Dual og Twin tuner…

  MVH
  Palleba

  #85478

  VTI er et fint Image til Vu+. Jeg er i tvivl om det kunne være på grund af Dual tuner, at du ikke kan få den til at læse fra begge kortlæsermoduler samtidigt. Har ikke lige mulighed for at teste det selv pt.

  Jeg havde problemer med det på Dreambox da jeg testede den senest, så måske er det også et issue på VU+. Hvis du ikke har VTI image på den endnu, så prøv evt. dette og se om det gør en forskel. Virker det så vil du med fordel kunne investere i en Twin tuner for frit at kunne se og optage ting samtidigt helt frit.

  #85479

  Har lige nærstuderet. For mig ser du ud som om, du har den rigtige tuner og mit svar tidligere var forkert. Dual DVB-C/T2 burde være med to tunere.

  Har du Boxer TV? Hvis du kan optage DR1 og samtidigt se TV 2, så har du faktisk Twin tuner, og så er problematikken det med kortlæsermodulerne. Bedste bud her ville være VTI image som forsøg.  Standard softwaren fra Vu+ selv der kommer med boksen kan have begrænsninger på det måske.

Login Registrer
Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.
Back to top button