Viaplay som premium medlem

Indlæg om piratsider, piratudstyr og lignende er ikke tilladt. Reklame/salgs indlæg er ikke tilladt.

Login Registrer
Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #1815673
  Lars Thygesen
  Deltager

  Hej med jer!

  Er jeg den seneste, der er utilfreds med, at man som premium medlem hos Viaplay stadig skal betale for at se nogle film? Og det er selvom filmen f.eks. er 5 år gammel.

  Jeg havde troet, at der ville være åben for mere indhold, hvis man valgte at købe den store sportspakke hos Viaplay. Men selvom man betaler over 400 kr. om måneden, så skal man stadig betale for at se en 5 år gammel film.

  Det giver ikke meget mening i min optik!

  /Lars

  #1815692
  Niels Petersen
  Deltager

  Betale for gamle film. Det er da det samme på andre tjenester, hvad enten det er Disney+, HBO, SKY Showtime, Netflix eller anden tjeneste. Så hvorfor skulle Viaplay være anderledes.?

  #1819642
  Lars Thygesen
  Deltager

  Det har jeg aldrig oplevet! Jeg har både HBO og Disney, hvor jeg ikke skal betale ekstra for at se film, når jeg allerede er medlem.

  På HBO og Disney har jeg adgang til alt deres materiale, når jeg nu er betalende medlem. På Viaplay derimod skal jeg betale ekstra for at se visse film, hvilket for mig er helt uforståeligt

  #1819697

  Om film er nye eller gamle, så købes det ind i en rettighedsperiode til visning på on demand.

  Rettighederne til dem kan flytte mellem forskellige tjenester. Så en anden tjeneste kan i en periode have retten til en given ældre film på deres on demand tjeneste, hvorfor den så kun vil kunne findes som leje/købefilm hos f.eks. Viaplay.

  Viaplay har jo ikke eksklusiv retten med eget filmstudie som f.eks. Disney…

  #1820600
  Lars Thygesen
  Deltager

  Agh, rigtig fint! Det giver fin mening, at der naturligvis kan være et spørgsmål om rettigheder til filmene, hvilket skaber forskellene.

  Tak for dine input.

Login Registrer
Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.
Back to top button