Vil det nye 5G forstyrre LTE beskyttede antenner.

Indlæg om piratsider, piratudstyr og lignende er ikke tilladt. Reklame/salgs indlæg er ikke tilladt.

Login Registrer
Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #81960
  Poul Vinther
  Deltager

  Eller skal der en ny antenne, til at modtage Boxer, med et ander LTE filter på ?

  For at undgå forstyrrelser i fjeensynet fra 5G nettet.

  #82067
  Anonym
  Inaktiv

  Mon ikke lige at det 5G skal starte op først, hvilket stadig ligger et par år ude i fremtiden, inden man bekymrer sig om den slags? 5G er stadig i test fasen og der findes vist ikke engang en eneste smartphone på markedet endnu der supporter det.

  5G i Danmark kan tidligst blive en realitet i 2020 iflg. samtlige mobilselskaber, så den tid den sorg som man siger. Så ved de på det tidspunkt sikkert også langt mere om hvilke indvirkninger at de signaler kan have på DVB-T2 og tillige DVB-C.

  #82240
  evilguy
  Deltager

  Det er ikke 4G eller 5G, som i sig selv giver forstyrrelser, men det handler om, hvilke frekvensbånd disse teknologier benytter. Det LTE filer du omtalter, det virker kun til frekvenserne omkring 800 MHz frekvensbåndet.

  Men du tænker nok på 700 MHz frekvensbåndet, som bliver udbudt til mobilt bredbånd fra april 2020?

  Omkring brugen af dette frekvensbånd forventes ikke nævneværdige problemer, da det der mobiltelefonerne og ikke mobilmasterne, som sender på den nederste del af 700 MHz frekvensbåndet. Eventuelle forstyrrelser er derfor ikke vedvarende da mobiltelefoner ikke sender hele tiden, og mobiltelefonerne sender ikke særligt kraftigt sammenlignet med mobilmasterne.

  Læs mere: https://slks.dk/fileadmin/user_upload/0_SLKS/Dokumenter/Medier/TV/DTT/Dokument_med_spoergsmaal_og_svar_til_hjemmeside._Senest_opdateret_5._februar_2018.pdf

  #82241
  Poul Vinther
  Deltager

  Tak Evilguy

  Det giver mening og ro i maven.

  Mvh Poul

Login Registrer
Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.
Back to top button