Hjem Fora Nyhedslinks og debat Ungarn skukker DVB-H og starter ny DTT mux.

Indlæg om piratsider, piratudstyr og lignende er ikke tilladt. Reklame/salgs indlæg er ikke tilladt.

Dette emne indeholder 0 svar, har 0 stemmer og blev senest opdateret af  reslfj 6 år, 5 måneder siden.

Ungarn skukker DVB-H og starter ny DTT mux.

Login Registrer
Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #56184

  reslfj
  Participant

  De lykkedes at lokke Ungarn  i DVB-H fælden. DVB-H mobil-tv har der, som alle andre steder, været en direkte og temmelig total fiasko.

  Nu er DVB-H senderne lukket og fra 1 oktober udsendes en ekstra DVB-T mux.  Ungarn benytter lejligheden til, at  ændre på mux parametrene og at flytte rundt på kanalerne mellem muxerne.

  http://www.ahrt.hu/Sajtoszoba/Sajtokozlemenyek/DVBT%20valtozasok%20-%20kozszolgalati%20csatornak.aspx?sc_lang=en 

   Dette er en af de sidste DVB-H muxer i Europa – Finland er netop ved at omstille deres (og Nokias) DVB-H mux til DVB-T2 (og muligvis DVB-T2 Lite)

  DVB-H er ikke en særlig effektiv standard – lav bitrate i muxen – men det er en helt fejlagtig vurdering af brugernes ønsker, behov og villighed til at betale, der har sikret fiaskoen. 

  Det skyldes også at 'gadget' segmentet ikke er stort, og at de fleste af os andre ikke gider at være koncentreret omkring en lille skærm.  Fjernsyn er noget, der bare kører i baggrunden – og til tider ser vi så noget i en halv eller hel time i en størrelse vore øjne kan se.  

  Udsættelsen af DVB-H i Danmark er helt absurd  og helt urimelig.  Boxer har en kontrakt – de skal bygge en mux – det har de skrevet under på – men de skal naturligvis sende  fjernsyn med DVB-T2.

   

  Lars   smile

Login Registrer
Viser 1 indlæg (af 1 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.