UHD/HDr test

Indlæg om piratsider, piratudstyr og lignende er ikke tilladt. Reklame/salgs indlæg er ikke tilladt.

Login Registrer
Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #72592
  tlk
  Deltager

  Hej

  Der var en test på tv, hvor man havde 2 identiske UHD/HDR fladskærme ved siden af hinanden som afspillede den samme film samtidig.Den ene fladskærm var forbundet med amazon  prime.Den anden fladskærm med en uhd afspiller. UHD afspiller havde markant bedre billede. Man fandt ud af at amazon afspillede i 4k men ikke i HDR som man ellers lovede på sin webside  at filmen ville blive vist med HDR.Amazon svarede ikke på kritikken. HDR betyder virkelig meget for billedkvalitet.Mere end jeg troede. Man skal købe fladskærm med HDR.

  #72606
  Anonym
  Inaktiv

  Og de testere sørgede vel også for at fortælle seerne hvilket mærke og model at det pågældende TV var, som de foretog den her side-by-side test med?

  “en test på tv, hvor man havde 2 identiske UHD/HDR fladskærme ved siden af hinanden”, er ikke just informativt om hvilket mærke eller model der var tale om, specielt ikke når Amazon også selv klart og tydeligt skriver i deres FAQ, at deres HDR streaming kun er muglig på udvalgte modeller fra Samsung, Sony og LG.

  Så sagens kerne kan jo sagtens vise sig og være, at det pågældende mærke og model i testen slet ikke supporter Amazon Prime’s HDR streaming, eller at det skal vise sig at firmwaren skal opdateres til seneste version for at få supporten.

Login Registrer
Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.
Back to top button