Twin tuner modul til Samsung TV

Indlæg om piratsider, piratudstyr og lignende er ikke tilladt. Reklame/salgs indlæg er ikke tilladt.

Login Registrer
Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #90725
  Freakerz
  Deltager

  Hej kloge hoveder :=)

  Jeg er i den situation at jeg lige nu har abonnement både ved Boxer TV og Canal Digital. Med Boxer TV, bruger jeg kort i tilhørende modul som er tilsluttet TV (UE49KS7005) og med Canal Digital, bruger jeg deres hvide smart receiver hvor tilhørende kort sidder i.

  Jeg har dog også et modul til Canal Digital kortet, så mit “mål” i dette tilfælde, hvis det er muligt – er at få både Boxer TV og Canal Digital gennem TV’et, så jeg slipper for den ekstra receiver og kan nøjes med DVB-T2 og DVB-S2 tuneren 🙂

  Mit spørgsmål: Kan man få en form for adapter til kortlæseren i TV’et, så det er muligt at benytte to moduler med tilhørende kort i stedet for kun et? I så fald, hvor kan det fremskaffes? Jeg har forsøgt mig med Google, dog uden held.

  #90727

  Nej desværre er det ikke en mulighed. Det vil kræve TV med plads til to moduler. Mener heller ikke at Samsung modellen er så praktisk i forhold til at benytte to signaltyper samtidigt. Man får vist ikke en fælles kanalliste med begge, men skal ind i menuen og vælge signaltype hver gang man vil skifte.

  Det er nemmere at køre Boxer og Canal Digital samtidigt på en tv-boks

  #90736
  tlk
  Deltager

  Den helt spritnye vu+ duo twin 4k har 2 ci slots. Den koster over 400 euro men er fremtidssikret da det er den eneste  boks som understøtter HDR10, HLG.

Login Registrer
Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.
Back to top button