TV2 PLAY HOS STOFA

Indlæg om piratsider, piratudstyr og lignende er ikke tilladt. Reklame/salgs indlæg er ikke tilladt.

 • This topic is empty.
Login Registrer
Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #56415
  per drage
  Deltager

  TV2 ANTENNEFORUM

   
   
  Nu kan TV 2 Play for første gang købes hos en tv-distributør

  TV 2 og Stofa har indgået en aftale, således at man kan få TV 2 Play direkte på tv-skærmen.

  For første gang kan TV 2s nye tv-tjeneste TV 2 Play, der giver adgang til alle TV 2s kanaler live og til de mest populære programmer on demand, nu købes direkte til tv-skærmen via en tv-distributør. Det er resultatet af en aftale, som er indgået mellem TV 2 og Stofa, og som sikrer nye produkter og muligheder for danske tv-seere og bredbåndskunder.

  – Aftalen er endnu et skridt i udviklingen af tv-teknologien med nye tilbud til de danske seere. TV 2 Play er et ekstra tilbud til dem, der vil nøjes med TV 2s kanaler blandt de mange betalingskanaler, og som samtidig vil have mulighed for at se programmerne når det passer dem, siger salgsdirektør Alexander Nørgaard-Madsen, TV 2|KanalSalg.

  Hos Stofa er det kunder i udvalgte antenneforeninger med SmartTv, WebTv og WebTv To Go, som kan få TV 2 Play på deres computer, smartphone og tablet – og nu også på deres tv.

  TV 2 Play kommer til at koste mellem 39 og 99 kroner om måneden hos Stofa afhængigt af, hvad kunderne i forvejen betaler for. Den nye aftale sikrer forbrugerne øget valgfrihed og nye services, og TV 2 ønsker at fortsætte med at udvikle sådanne tilbud.

  – Forbrugernes ønske om større valgfrihed og adgang til nye services er helt forståeligt og rimeligt, når tv-teknologien løbende forbedres, og TV 2 arbejder aktivt med at udvikle nye modeller i samarbejdet med distributørerne. Det arbejde fortsætter vi, og vi forventer at indgå lignende aftaler med andre distributører, siger Alexander Nørgaard-Madsen.

  Venlig hilsen

  TV 2 Kanal|Salg

   
     
   
    TV 2 Play  
   

  Mvh Per

  http://www.antenne.dk

   

   

Login Registrer
Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.
Back to top button