TV tuner til Windows 10

Indlæg om piratsider, piratudstyr og lignende er ikke tilladt. Reklame/salgs indlæg er ikke tilladt.

 • This topic is empty.
Login Registrer
Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #57126
  Mhystique
  Deltager

  Hej jeger ny bruger har på siden, men har læst lidt i ny og næ.

  Nu er jeg kommet til lidt ved at skillevej i forhold til mit mediecenter, og håber I kan hjælpe mig med at komme i den rigtige retning.

  Jeg har et stykke tid haft Windows 8 installeret på mit medie center, men har sådan set aldrig været helt tilfreds med det. Nu gider jeg ikke rigtigt mere, og ville derfor hoppe på Windows 10. Uheldigvis har MS jo fjernet Windows Medie Center fra Windows 10, men det kunne jeg nok leve med, via andre programmer. Disse skal bare kunne understøtte live tv, hvilket jeg bl.a. andet har brugt maskinen til.

  Men synes det er lidt svært at finde producenter af tv tuner korts som har lavet drivere til Windows 10. Ved godt, at hvis de fungere i Windows 8 så burde de også i 10’eren. Enkelte af dem var dog allerede stoppet ved Windows 7, og dem som passer til 8’eren er i beta – og har været det længe. Derfor er jeg ikke 100% sikker på alt vil virke i Windows 10, hvis jeg laver en opgradering.

  Jeg er derfor på udsigt efter om der findes et eller flere produkter (USB, PCI eller PCI-e) som understøttes af Windows 10, og som kan tage min. 2 DBV-T2 kanaler på samme tid, samt det gode gamle analog signal. Det gør ikke noget det er forskellige produkter, jeg skal bare være sikker på der er drivere til Windows 10.

  Er der nogle som kender til sådan nogle produkter?

  #66500
  Palleba2000
  Deltager

  Hej!

  Sundtek i Tyskland har tunere, og disse kan bruges alle steder. 🙂
  Link: Sundtek Shop 

  F.eks.: http://sundtek.com/shop/Digital-TV-Sticks-oxid/Sundtek-MediaTV-MiniPCIe-DVB-CT-FM-AnalogTV.html til intern montering.

  …eller: http://sundtek.com/shop/Digital-TV-Sticks-oxid/Sundtek-MediaTV-Pro-DVB-C/T/T2-FM-Radio-AnalogTV.html son USB stick.

  MVH
  Palleba

  #66502

  Digital Devices tilbyder mig bekendt Windows 10 drivere http://www.digital-devices.eu/

Login Registrer
Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.
Back to top button