TNA/UFC?

Indlæg om piratsider, piratudstyr og lignende er ikke tilladt. Reklame/salgs indlæg er ikke tilladt.

  • Dette emne er tomt.
Login Registrer
Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
  • Forfatter
    Indlæg
  • #55864
    Anonym
    Inaktiv

    Kære alle

    Jeg er efterhånden godt og grundig træt af, at Canal 9 og Canal + Sport. Kun har UFC på deres programflade ):

    Hvad så med dem, som er nødsaget til at se: TNA  på  internet. Hvad med at tilgodese jeres kunder, så vi får TNA tilbage på en af diverse kanaler?

    Syntes godt nok, at i har for mange UFC udsendelser.  Desværre ): 

    På jeres kanaler?

    UFC: UFC ~ CANAL+

    TNA: IMPACT WRESTLING : THURSDAY ON SPIKE

    Kanal tilhørende TNAwrestling – YouTube

    Angående links, så var det for at besvare langkawi's spørgsmål ;0)

    Mvh

    Henrik

    #61236
    langkawi
    Deltager

    Hvad er UFC og TNA?

    #61237
    kenneth l
    Deltager

    Det er Wrestling 😉

    Jeg var også en af dem som var træt af at de ved årskiftet doppede TNA, grundet dårlige seertal (som de slev har sagt), hvilket jeg mener at de selv var udenom, de havde 2 super kommentator i Mr. PPV & Madsen som selv er wrestler i danmark og var det var noget af det mest sete på kanalen, men de blev droppet da de krævede mere i løn i starten af 2010 (efter hvad jeg har forstået) de skifter så kommentatorene ud med de 2 første tumlinger der kom forbi ude på gaden, som ikke havde et klap forstand på wrestling, og de skræmte seerene væk, og canal9 gemte TNA wrestlingen væk i nattetimerne… hen på efteråret 2010 rettede de så op på det igen, og skiftede fjolserne på kommentatorsiden ud med Jesper Simo som faktisk gjorde det rigtig godt og havde sat sig ind i tingene, men der var det bare forsent desværre… og de valgte så ikke at fornye rettighederne for 2011.

    Men de forsatte så med UFC til 2013 der havde de også hele tiden har kørt med originale amerikanske kommentator 🙂

     

    De skulle tag og satse på WWE istedet for 🙂

    #61243
    filthat
    Deltager

    Jeg kan slet ikke se hvorfor de vil have danske kommentatorer, de tosser der var på Canal9 var da total ulidelige at høre på. Kvaliteten af produktet og tidspunktet Canal9 sendte det på havde muligvis noget at gøre med hvorfor de holdt op igen.

    3+ prøvede i en kort periode at sende WWE Raw men det var kun den klippede europæiske version, dvs det var 2 timers program klippet ned til 1 time inklusiv reklamer.

     

    I forvejen er der dog nok ikke det største publikum til wrestling her i danmark og der er færre endnu der kan se Canal9 men jeg ville da ikke have noget imod at de prøvede med WWE hvis de kunne få lov til ligesom Sky i England at sende det samme show som der bliver sendt i USA. Max 1 uge efter det blev sendt i USA så man er nogenlunde up to date og uden danske kommentatorer.

Login Registrer
Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
  • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.
Back to top button