Terminator: The Sarah Conner Chronicles på TNT

Indlæg om piratsider, piratudstyr og lignende er ikke tilladt. Reklame/salgs indlæg er ikke tilladt.

 • This topic is empty.
Login Registrer
Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #56583
  Per M
  Deltager

  Hvis der er nogen der hidtil er gået glip af serien eller blot aldrig har hørt om den før, så har TNT premiere på Terminator: The Sarah Connor Chronicles, Mandag d. 29 April, kl. 21:50, hvor du kan se den i Full HD.

  Serien er udelukkende baseret ud efter begivenhederne der skete i T2 og har derved intet med de efterfølgende Terminator film at gøre.

  Historien er den samme igen, Skynet er stadig på jagt efter John Connor og sender derfor atter en Terminator tilbage i tiden for at eliminere ham. Denne gang er det dog anderledes, de sender en yderst opgraderet Terminator tilbage i tiden med model nummeret T-888, kaldet Chromartie, for at dræbe John.

  Som sædvanlig, så har modstandsbevægelsen også sendt en tilbage i tiden for at beskytte John, en Terminator model der også hidtil aldrig er set før, der blot bliver kaldt Cameron, en model der ligner en teenager. Men tag ikke fejl, selv om den Terminator kun er godt 170cm i højden, så kan den uden problemer eliminere en model som T-800, som Arnold Schwarzenegger spillede i Terminator filmene.

Login Registrer
Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.
Back to top button