Teknisk spørgsmål om Chromecast’s virkemåde

Indlæg om piratsider, piratudstyr og lignende er ikke tilladt. Reklame/salgs indlæg er ikke tilladt.

Login Registrer
Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #536456

  Håber dette er det rigtige forum, da der tilsyneladende ikke er et specifikt Chromecast-forum?

  Jeg har en Chromecast Ultra sluttet til en skærm med HDMI, og Chromecasten er forbundet med netkabel til min router fra Stofa.

  Når jeg ser tennis fra TV 2 Play på min Google Chrome browser, er der hverken problemer med billede eller lyd, men når jeg caster til Chromecast Ultra er der tendens til småhakkeri.

  Hvis jeg i stedet bruger TV 2 Play app’en på min Samsung mobil og caster det til samme Chromecast er både billede og lyd upåklageligt.

  Er der nogen, der kan forklare, om der er nogen principiel forskel på, om der cast’es fra Google Chrome browseren eller fra mobilen?
  Jeg har altid gået ud fra, at både browseren og telefonen blot sørger for at “omdirigere” signalet, så det sendes direkte fra routeren til chromecasten, så browser og telefon principielt blot fungerer som “fjernbetjening”?

  Har jeg misforstået noget, så chromecasten i virkeligheden “spejler” signalet fra browseren, når man cast’er fra Google Chrome – ligesom når man fra Home-app’en spejler skærmbilledet.
  Det vil i så fald være en forståelig årsag til kvaliftets-forskellen, men hvad siger “eksperterne”?

  #536457

  Hej Ole,

  Så vidt jeg lige kan se så er der ikke noget Chromecast logo i TV 2 Play afspilleren i browseren.

  Så det må være som du mistænker. Altså bruger du Cast fra Chrome browseren, så spejler den skærmbilledet med ringere kvalitet.

  Det er op til til TV 2 at lave en egentlig Chromecast funktion i deres afspiller på Webbrowser på Computer. Den kan godt lade sig gøre, men det ser ud til at TV 2 kun har valgt at tilbyde det fra iOS og Android enheder.

  #536471
  Chevre
  Deltager

  Evt 50/60Hz justering i Chromecast der skal rettes på.

Login Registrer
Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.
Back to top button