[responsive_menu_pro]

Hjem Fora Mediepolitik sportlisten

Indlæg om piratsider, piratudstyr og lignende er ikke tilladt. Reklame/salgs indlæg er ikke tilladt.

 • This topic has 6 svar, 2 stemmer, and was last updated 1 day siden by tlk.

sportlisten

Login Registrer
Viser 7 indlæg - 1 til 7 (af 7 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #226965
  tlk
  Deltager

  Det er fantastisk at flere partier i folketinget ønsker sportlisten tilbage. Den betød at større sportsbegivenheder skulle vises på landsdækkende tv som f.eks DR- TV2 og man ikke behøvede en stor tv-pakke. Sportlisten blev fjernet ved sidste års medieforlig. Hvorfor den blev fjernet er for mig en gåde! Se nu balladen med Discovery og Yousee. Der kommer en ny medieaftale til næste år , så må man håbe det bliver ændret.

  Efter mange klager har man I tyskland  besluttet at fra 2021/22 sæson bliver Champions Leauge finalen igen vist landsdækkende free tv.

  #226988
  Per M
  Deltager

  Mja, de landskampe som Discovery ragede til sig kan så ryge over til TV2, men her skal man så nok regne med at det nok mest bliver TV2’s sportskanal de så vises på.

  Det er jo også noget griseri vil nok mange mene, at Discovery også er rendt afsted med OL for Danmarks vedkommende, for i Tyskland er det publicservice kanalerne ARD og ZDF der har rettighederne til det, men der har YouSee kunderne da så den fordel at det er 2 kanaler der ligger i Grundpakken.

  #227280
  tlk
  Deltager

  DR og TV2 har før delt store sportsbegivenheder imellem med stor succes.

  Problemet er de kriminelle svindelorganisationer som IOC-UEFA-FIFA begyndte at sælge deres tv rettigheder til lyssky købmand for maksimal profit. Det betød at prisen steg så meget at public service stationer i Europa havde svært ved at betale den pris. Nogle har lande en sportliste. Derfor skal vi have en lov som sikrer både store kultur og  sportsbegivenheder af national interesse på free tv, gerne på EU niveau

  Ol på Discovery bliver ødelagt af utallige (spil) reklameafbrydelser. ARD og ZDF vil fokusere på idrætsgrene med tysk deltagelse med superdækning.

  #227467
  Per M
  Deltager

  Sjovt nok så lige ang. landskampene med det Danske landshold ved EM i 2020, her har jeg opdaget at folk brokker sig over intet ang. tabet af Discovery kanalerne hos YouSee, for ARD og ZDF ville dække EM 2020 fuldt ud.

  https://www.fussball-wm.pro/em-2020/tv-uebertragung-fernsehen-programm/

  EM 2020 er også noget at Discovery Networks har forsøgt at køre plat på i deres hetz mod YouSee, men det kan man så bare se fuldt ud dækket på ARD og ZDF i stedet for.

  #227486
  tlk
  Deltager

  Foretrækker at se sport på free to air kanaler som f.eks ARD- ZDF så man undgår alle de reklamer. EM 2020 på tysk tv er et godt alternativt til Discovery.

   

   

  #228195
  Per M
  Deltager

  Nå nu er det kommet helt op på politisk niveau al den her sports ballade.
  Radikale Venstre vil have genindført sportslisten, hvilket SF og Enhedslisten støtter og at Kulturminister Rasmus Prehn (S) også ser positivt på.
  Det er allerede besluttet at det skal op til diskussion i Folketinget.

  https://nyheder.tv2.dk/politik/2019-11-12-radikale-venstre-disse-sportsbegivenheder-skal-kunne-ses-af-de-fleste-danskere

  Noget siger mig at Discovery Networks står til at miste en masse rettigheder hvis det stemmes igennem, for de kan jo ikke just leve op til at minimum 75 procent af befolkningen skal kunne se de sportsbegivenheder der er blevet stillet krav om der skal være på sportslisten.

  #228366
  tlk
  Deltager

  F.eks I Tyskland (RTL) Italien (RAI) Spanien ( TVE) England ( ITV) bliver fodboldlandskampe sendt på free tv. Så hvorfor ikke i Danmark! Man kunne i det mindste kræve at de selskaber som har rettighederne sender ukodet på alle platforme når Danmark spiller samt semi og finalekamp.

Login Registrer
Viser 7 indlæg - 1 til 7 (af 7 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.