Sender TV2 Sport fra England? Eller bryder de reglerne

Indlæg om piratsider, piratudstyr og lignende er ikke tilladt. Reklame/salgs indlæg er ikke tilladt.

 • Dette emne har 10 svar og 7 stemmer, og blev senest opdateret for 6 år siden af mich.
Login Registrer
Viser 11 indlæg - 1 til 11 (af 11 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #82977
  Anonym
  Gæst

  Hejsa

  Sender TV2 Sport fra England? Eller bryder de reglerne under ishockey VM…

  Jeg er nemlig dybt forundret over de sender reklame i de såkaldte powerbreaks midt i en periode… Mig bekendt må de kun sende mellem udsendelser på dansk tv?

  MVH
  Hans Pedersen

  #82978
  Anonym
  Gæst

  Jeg har lagt mærke til at de også lægger reklamer ind midt i stand-up-shows. Ofte har shows været delt op i to dele, men selvom et show varer f.eks. halvanden time uden pause, så rækker de alligevel en reklamepause ind. F.eks. i Anders Matthesens “Shhh” (TV 2) og Mick Øgendahls “Fest” (Zulu).

  Det er da lige på grænsen…

  Men man kan vel spørge seernes redaktør?

  #82979
  C. Johansen
  Deltager

  Det virker unægtelig, som om reglerne ikke overholdes af Tv2, men måske er der en forklaring eller undskyldning.

  Man plejer altid at sige, at fx Tv3-kanalerne sendes fra England, og derfor må der sendes reklamer inde i selve programmerne, men hvad betyder det egentlig? Vil man virkelig påstå, at TV3-kanalerne er engelske tv-kanaler altså at der er tale om nabolands-tv? Der sendes danske fodboldkampe, spillet i Danmark og kommenteret på dansk fra dansk område, kampene udsendes gennem danske kabelnet og over danske tv-sendere på dansk område. Hvorfor skærer danske politikere så ikke igennem og siger, at så er Tv3-kanalerne også dansk tv, for det har altid været et klart politisk ønske, at danskerne skulle forskånes for de ulidelige reklameafbrydelser inde i programmerne?

  #82991
  Anonym
  Inaktiv

  TV2 er blevet såkaldt “Amerikaniseret”, fordi at TV2 fejlagtigt tror at vi vil have TV på samme måde som Amerikanerne. Det kan man jo også se med de skide irriterende reklamebannere for andre udsendelser under stort set alt hvad de viser og så det her skide irriterende split screen til sidst, hvor man igen skal præsenteres med reklamer for andre udsendelser og en eller anden speaker der knævrer løs.

  Jeg ser stort set ikke længere noget på TV2’s kanaler længere pga. det. Sådan en som Zulu hvor de startede med det her på røg ud af min favorit liste for næsten 3 år siden fordi jeg blev træt af at se på det. Moder kanalen TV2 og Charlie ryger nok også samme vej fordi at det har taget overhånd der også.

  #82993

  Jeg har spurgt hos TV 2. Her er deres svar:

  Ifølge de danske reklameregler må der sendes reklamer i naturlige pauser i sportsudsendelser. TV 2 har hidtil alene vist reklamer i pauser mellem halvlege/perioder i fx fodbold, håndbold og ishockey, men TV 2 har helt tiden haft mulighed for også at vise reklamer i andre naturlige pauser i sportsudsendelserne. I forbindelse med VM i ishockey afprøver TV 2 yderligere reklamevisninger i tilfælde, hvor spillet på isen stoppes.

  #82994
  Anonym
  Gæst

  Nå okay. Vidste ikke den regel var der. Men er egentlig fortaler for den. Om et powerbreak er nok til en naturlig pause, hmm måske. Nu jeg tænker over det har de jo også haft i tennistransmissioner mellem sæt mener jeg?

  Nå, men så bryder de da ikke loven 🙂 Tænkte selv på at spørge dem, men tak for svar 🙂

  #83052
  mich
  Deltager

  Og nu sender TV2 hovedkanalen også reklamer inde midt i Ishojkey kampen Danmark – Norge og ikke blot i pauserne medllem programmerne

  #83053
  mich
  Deltager

  TV2 hovedanalen, public service kanal,

  #83068
  Palleba2000
  Deltager

  Så hvidt jeg ved, er TV2 ikke en Public Service kanal, men skal overholde nogle Public Service regler…

  MVH
  Palleba

  #83069
  mich
  Deltager

  Men den er ejet af den danske stat

  Får dog ikke licensmidler

  men arbejder efter public service retningslinjer

   

  http://omtv2.tv2.dk/tv-2s-medier/public-service/public-service-redegoerelser/

  #83283
  mich
  Deltager
Login Registrer
Viser 11 indlæg - 1 til 11 (af 11 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.
Back to top button