Samle internet og antennesignal

Indlæg om piratsider, piratudstyr og lignende er ikke tilladt. Reklame/salgs indlæg er ikke tilladt.

Login Registrer
Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #92146
  janf
  Deltager

  Hej,

  Jeg får internet fra Stofa via coax-kabel som er ført op på loftet. Herfra føres signalet videre via kabel til et stik i vægen i stuen nedenunder der deler i TV og Internet. Nu vil jeg gerne have et signal fra en indendørs antenne på loftet til at løbe i samme kabel ned i huset. Altså samle de to signaler. Er det muligt?  Mvh.

  #92173
  Anonym
  Inaktiv

  Tror ikke det er mugligt, jeg har aldrig hørt om en signal kombiner der understøtter både kabel (coax) og antenne.
  Alle dem jeg kender til er rettet mod at kombinere antenne og parabol signaler.

  #92229
  Preben Pedersen
  Deltager

  Hvis du kun modtager internet only fra stofa uden tv , så er det måske muligt ved at anvende en 2 splitter omvendt, således kabel fra stofa og antennen sidder på de 2 udtag og så det ene udtag ned til stuen. Men man skal vide lidt om hvilken frekvenser stofa benytter til køre internet på, så der ikke bliver forstyrrelser på disse frekvenser fra loft antennen.

  Det dur nok ikke, hvis der også kører tv fra stofa igennem, selv om det er DVB-c signal og loft antennen er DVB-tx – så kan de ramme samme frekvenser og dermed forstyrrer hinanden.

  Nok en god ide at forespørge Stofa om en sådan løsning kan virke uden give forstyrrelser i deres system og om de har lukket helt ned for sende tv signal med igennem på deres internet only eller om der ligger kodet tv signal med.

   

  #92230
  janf
  Deltager

  Mange tak for svar – Per og Preben. Min udfordring har været, at jeg har to TV nedenunder og gerne ville nøjes med en enkelt indendørs antenne på loftet til begge TV. Ved en tilfældighed opdagede jeg, at mit  (nyere) TV i stuen kunne modtage signalet fra senderen udelukkende gennem det antennekabel der løber fra stuen op på loftet. Og det står knivskarpt. Den havde jeg ikke set komme – selvom vi bor kun 14 km fra senderen. På den måde er problemet sådan set løst, men ved lejlighed vil jeg prøve dit forslag, Preben, at bruge en 2-splitter omvendt. Tak for hjælpen.

  #92266
  frankm
  Deltager

  Hvis du prøver… og det ikke gøres korrekt, så kan du sende støj ud i nettet og ødelægge internettet for dig selv og alle dine naboer. Nu ved du hvorfor, hvis Stofas teknikere en dag banker på din dør. 🙂

Login Registrer
Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.
Back to top button