Hjem Fora Kabel-TV Sæsonafslutning: Spøgels jægerne (15)

Indlæg om piratsider, piratudstyr og lignende er ikke tilladt. Reklame/salgs indlæg er ikke tilladt.

Dette emne indeholder 1 svar, har 0 stemmer og blev senest opdateret af  Per M 3 år, 9 måneder siden.

Sæsonafslutning: Spøgels jægerne (15)

Login Registrer
Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #56855

  Anonym

  Jeg gav det en chance for sæson 2. Alligevel så syntes jeg, at der er for meget pjat og pjank. Alt det der med bryllup og sang osv. Hvad har det med Ghost Hunting at gøre? De prøver åbenbart at efterligne: Zak Bagans, Nick og Aron? Spøgelserne vil åbenbart ikke findes, eller ses på kanal 5? ;) Hvis jeg skulle vælge, så bliver det den Amerikanske udgave i fremtiden! :) Måske, at han blev gift med den hvide dame på kanal 5? Som er blevet set på slottet? 😉 Hvorfor kan Amerikanerne have troværdige beviser, når spøgels jægerne ikke har et eneste bevis? COME ON! Mest af i har sendt. Har ikke noget med Ghost Hunting at gøre. Det er simpelthen. UTROVÆRDIGT! Hvis i ikke kan byde på mere, så STOP programmet: Ghost Hunting/spøgels jægerne.

  Venlig hilsen

  Henrik 

  #64978

  Per M
  Participant

  De fylder det fis, pjat og pjank i programmerne, fordi der ikke er kød nok på de undersøgelser de foretager, der ikke engang leverer håndfaste beviser på at de steder nu også har spøgelser. Deres undersøgelser er lidt som at sidde og se de her TAPS fra SyFy serien Ghost Hunters, for de herrer leverer også meget dårlige beviser på om de steder de undersøger nu også er hjemsøgte. De bruger bare en masse snakken og til sidst kedelige undersøgelser af deres optagelser, for at fylde programmerne helt ud.

  Men jo, Kanal 5 burde lade den her 2 sæson være den uigenkaldeligt sidste omgang af Spøgelsesjægerne, for det kommer aldrig til at blive bedre med de her Ghosthunting.dk, ikke så længe at de anvender den form for udstyr de kun har, der har vist sig at levere meget dårlige resultater. De har jo ikke engang et Mel Meter, en SB7 Spirit Boks eller en Ovilus, der ellers er standard udstyr hos langt de fleste andre amatør spøgelsesjægere i udlandet.

Login Registrer
Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.