Problemer med 28,2 grader øst

Indlæg om piratsider, piratudstyr og lignende er ikke tilladt. Reklame/salgs indlæg er ikke tilladt.

 • Dette emne er tomt.
Login Registrer
Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #55422
  OneWorld
  Deltager

  Hejsa

  Forleden dag fik jeg drejet min ene parabol mod 28,2-28,5 grader øst. Jeg har 2 paraboler, hvoraf den ene har 2 LNB'er, og de i alt 3 LNB'er er koblet til en diseqc switch med 4 LNB indgange og 1 udgang. Jeg modtager Hotbird, Eurobird 9A og så nu også det på 28 grader øst. 

  Da jeg fandt satelliten gemte jeg alle kanaler, og de kunne alle ses (undtagen BBC og ITV kanalerne, hvor der ikke var nok signalstyrke, så derfor hakkede de af og til meget).

  Men senere på aftenen, så virkede ingen kanaler fra den satellit. Den viste bare “No signal” ved dem alle.

  Men i dag havde jeg det samme problem om morgenen, men om eftermiddagen, da virkede alle kanalerne som normalt. Men nu i aften virker de ikke.

  Er der nogle der ved hvad der kan være galt? Er det diseqc switchen der driller selvom kanalerne virker af og til? Nogle der har erfaringer med hvordan man kan løse dette problem og er det muligt at få god signalkvalitet på BBC og ITV kanalerne ved at dreje parabolskålen op eller ned i stedet for fra side til side, da jeg ikke rigtig synes jeg kan få signalstyrken over de 40%?

  Min parabolskål er på 80 cm, og der er ikke nogen større træer der blokerer for udsynet…

  Hilsen
  OneWorld 

  #57344
  per drage
  Deltager

  du kan læse lidt om engelsk tv her /sadan-ser-du-engelsk-tv-gratis-via-parabol  om din Diseqc er periodisk defekt finder du ud af ved at koble den fra og se om det hjælper,men der er jo også lidt døgnvariation på nogle af frekvenserne, hvis du har i underkanten med signalstyrke kan en regn eller snebyge højt oppe på himlen nemt blokere, dette kan godt bare være en sky når du kigger derop,men nok til at stjæle signalet,men prøv at bytte lnb og lav en finjustering på antenne og lnb

  Mvh Per

  http://www.antenne.dk

Login Registrer
Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.
Back to top button