Hjem Fora TV-kanaler og programmer Opgiver Canal+ serier i HD?

Indlæg om piratsider, piratudstyr og lignende er ikke tilladt. Reklame/salgs indlæg er ikke tilladt.

Dette emne indeholder 6 svar, har 0 stemmer og blev senest opdateret af  Stonefree 6 år, 7 måneder siden.

Opgiver Canal+ serier i HD?

Login Registrer
Viser 7 indlæg - 1 til 7 (af 7 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #56130

  satand
  Participant

  Jeg har undret mig over, at der i omtaler af nye serier i august på Canal+´ hjemmeside ikke står at de sendes på Canal+ Film HD. Nu har jeg fundet forklaring, ved at kigge i programoversigten. Fra 24. august ser det ud til, at Canal+ Film HD helt holder op med at vise serier. I hvert fald er der kun film på programmet fra den dato. Kan det virkelig passe?

  #60787

  OA22
  Participant

  Det kanske är på gång en ny kanal typ Canal+ Series HD 🙂

  #60788

  satand
  Participant

  Har lige opdaget, at programoversigterne for Canal+ First og Canal+ Film HD er identiske fra 22. august. Mon det betyder, at Canal+ opgiver en selvstændig HD-kanal, og i stedet laver en Canal+ First HD, hvor de udsendelser som er i HD bliver vist i formatet, mens resten vises i opskaleret HD?

  #60792

  Kristian
  Participant

  Jeg ved der IKKE kommer en Canal+ Series HD (Har ikke nok indhold)

  Der laves lidt om på deres kanaler og de oversigter du ser kan du ikke hele stol på PT.

  Dog kommer der stadig series i HD på Canal Plus

  #60800

  Så er der kommet klarhed over det. /canal-fjerner-serier-i-hd-i-danmark/

  #60804

  satand
  Participant

  Ja, så kan Canal+ i hvert fald godt glemme at få mig som seer på deres serier. Så er det helt slut med at se serier på den kanal!!!

  #60864

  Stonefree
  Participant

  Ufatteligt hvilke bortforklaringer de tillader sig at diske op med – “seerne bliver bare forvirrede når der er for mange forskellige kanaler, de vil hellere se det samme både i SD og HD”! Og det er jo så præcis tilsvarende TV2 Sport hvor HD versionen blev gjort til et spejl tidligere på året med det resultat at hvis jeg gerne i dag vil se sidste runde af PGA Championship i HD så er det desværre ikke direkte men med start kl 2 i nat – stort fremskridt.

   

  Mht Canal+ serierne ser det nu også ud til at de har droppet den eneste som jeg kunne forestille mig at følge med i – nemlig Weeds. De har godt nok stadig en beskrivelse af forrige sæson men intet spor af sæson 7 i de kommende programoversigter 🙁 Og ja det lykkedes dem søreme også at i al stilhed fjerne BTCC fra deres sportskanaler i år, så er der heller ikke mere tilbage på dem som jeg gider at se, jo man kunne godt gå hen og blive en anelse negativ…

Login Registrer
Viser 7 indlæg - 1 til 7 (af 7 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.