Hjem Fora TV-programmer / TV Tips Moto GP har ingen prioritet hos Viasat

Indlæg om piratsider, piratudstyr og lignende er ikke tilladt. Reklame/salgs indlæg er ikke tilladt.

Dette emne indeholder 3 svar, har 0 stemmer og blev senest opdateret af  kenneth l 6 år, 8 måneder siden.

Moto GP har ingen prioritet hos Viasat

Login Registrer
Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #56121

  boldtossen
  Participant

  Synes ikke Viasat gør meget ud af at sende MotoGP serien i årthumbs-down. Eneste mulighed for at se det tyske GP er vel Viaplay? Ikke engang forskudt dækning tilbyder de, så vidt jeg kan se.

  #60758

  Hvis du er Viasat parabolkunde kan du se det på Viasat Xtra 1. Ellers er der kun Viaplay.dk eller engelsk eller tysk tv, såfremt du kan modtage disse. Se mere på https://digitalt.tv/moto-gp-2011-tv/

  #60759

  martin
  Participant

  Sjovt nok, gik jeg faktisk herind, da vi endnu engang er blevet snydt. Jeg modtager Viasat-kanalerne gennem YouSee og har derfor ikke mulighed for at bruge Viaplay (uden merbetaling) eller Viasat Xtra.

  Hvis problemet for Viasat er, at de også sender en masse anden sport på kanalen, så kunne de da bare have beholdt MotoGP på TV3 Puls.

  Det er noget mærkeligt noget, at leverer et halvt produkt, til dem som ikke modtager kanalerne gennem Viasats egen platform. Hvis Viasat kun ønsker at leverer sammenhængende tv på deres egen platform, fravælger de alle os som bor i lejlighed.

  #60762

  kenneth l
  Participant

  Og jeg har det på samme måde med Nascar, som de heller ikke gør ret meget ud af herhjemme seno Viasat Motor står øverst på min ønskeseddel…

Login Registrer
Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.