Moto GP har ingen prioritet hos Viasat

Indlæg om piratsider, piratudstyr og lignende er ikke tilladt. Reklame/salgs indlæg er ikke tilladt.

  • Dette emne er tomt.
Login Registrer
Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
  • Forfatter
    Indlæg
  • #56121
    boldtossen
    Deltager

    Synes ikke Viasat gør meget ud af at sende MotoGP serien i årthumbs-down. Eneste mulighed for at se det tyske GP er vel Viaplay? Ikke engang forskudt dækning tilbyder de, så vidt jeg kan se.

    #60758

    Hvis du er Viasat parabolkunde kan du se det på Viasat Xtra 1. Ellers er der kun Viaplay.dk eller engelsk eller tysk tv, såfremt du kan modtage disse. Se mere på https://digitalt.tv/moto-gp-2011-tv/

    #60759
    martin
    Deltager

    Sjovt nok, gik jeg faktisk herind, da vi endnu engang er blevet snydt. Jeg modtager Viasat-kanalerne gennem YouSee og har derfor ikke mulighed for at bruge Viaplay (uden merbetaling) eller Viasat Xtra.

    Hvis problemet for Viasat er, at de også sender en masse anden sport på kanalen, så kunne de da bare have beholdt MotoGP på TV3 Puls.

    Det er noget mærkeligt noget, at leverer et halvt produkt, til dem som ikke modtager kanalerne gennem Viasats egen platform. Hvis Viasat kun ønsker at leverer sammenhængende tv på deres egen platform, fravælger de alle os som bor i lejlighed.

    #60762
    kenneth l
    Deltager

    Og jeg har det på samme måde med Nascar, som de heller ikke gør ret meget ud af herhjemme seno Viasat Motor står øverst på min ønskeseddel…

Login Registrer
Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
  • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.
Back to top button