MoreTV’s tv-boks

Indlæg om piratsider, piratudstyr og lignende er ikke tilladt. Reklame/salgs indlæg er ikke tilladt.

Login Registrer
Viser 8 indlæg - 1 til 8 (af 8 i alt)
  • Forfatter
    Indlæg
  • #278110
    Sydslesvig
    Deltager

    Er der nogen, der har erfaringer med MoreTV’s tv-boks? Jeg er specifikt interesseret i, om det er muligt at installere apps til at se flere tyske ‘public service’-kanaler end dem, MoreTV har i pakken — uden VPN og den slags hjælpemidler.

    #278118
    kram5610
    Deltager

    Hej

    Uden VPN vil det ikke fungere – ihvertfald ikke live tv eller indhold som kanalerne ikke har rettigheder til udenfor Tyskland.

    #278119
    Sydslesvig
    Deltager

    Tak for svar. Det meste tyske PBS-indhold kan jo streames uden problemer, også fra Danmark uden VPN, se eksempelvis her: https://www.ndr.de/fernsehen/livestream/livestream219.html.

    Når jeg spørger, så fordi det selvfølgelig ville være nemmere med en app på tv-boksen i stedet for at skulle browse sig frem til de respektive kanalers hjemmesider.

    #278120
    Anonym
    Inaktiv

    Det er egentlig et projekt der er dødsdømt fra starten, hvilket skyldes at MoreTV’s boks er en Linux boks (Linux Kernel 3.3)
    Så der er vist slet ingen TV apps derude som folk selv kan installere på boksen.

    Men bare fordi at du kan streame NDR’s live signal, så betyder det ikke at du kan streame alle public service kanalerne. Prøv bare med ZDF, hvor jeg får den her uden at aktivere mit VPN:
    “Aus rechtlichen Gründen kann dieser Beitrag nur in Deutschland gezeigt werden”

    #278121
    kram5610
    Deltager

    De fleste ÖR-kanaler kan kun streams når der sendes indhold fra dem selv eller søster kanaler.

    Jeg er selv bosiddende i Flensborg og rejser meget med mit arbejde. Når jeg er udenfor Tyskland kan jeg fx sagtens streame “Tagesschau” på ARD kl 20:00 men så snart klokken bliver 20:15 og “Tatort” starter får jeg en lignende besked som den “Per M” har skrevet ovenfor.

    I Danmark må den billigste, nemmeste og mest stabile løsning stadig være satellit tv fra Astra 19,2°. Alternativt over nettet med en VPN forbindelse, fx Zattoo med schweizisk IP adresse.

    #304694
    Anonym
    Gæst

    faldt over https://moretv.dk/ moretv idag har ikke hørt om det før jeg så en reklame på dancenters side så trustpilot skulle lige tjekket og det så ikke for kønt ud. Hvordan kan moretv sælge disse kanaler for 49,- mdr hvor er program afgifter og koda mv

    Er det mon helt lovligt det de laver ?

    #304706
    Niels Petersen
    Deltager

    Det er næppe helt rent i kanten. Angående kanalernes Mediathek, (HBB TV),så kan de ikke fås uden for Tyskland uden VPN, har en del af kanalerne på Parabol, da der sendes en del udsendelser på originalsprog,(Original Ton). De er også i Mediathek, men som skrevet ikke uden for landet uden VPN.

    #307548
    Anonym
    Gæst

    Jeg har lige fået svar fra copydan, det firmaet tilbyder er helt efter bogen

    svaret er flg :

    “I lighed med andre tv-distributører afregner Moretv vederlag for ophavsret med Copydan Verdens TV for de udbudte kanaler.”

     

     

Login Registrer
Viser 8 indlæg - 1 til 8 (af 8 i alt)
  • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.
Back to top button