Hjem Fora IPTV-TV bredbånd / fiber MoreTV’s tv-boks

Indlæg om piratsider, piratudstyr og lignende er ikke tilladt. Reklame/salgs indlæg er ikke tilladt.

MoreTV’s tv-boks

Login Registrer
Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #278110
  Sydslesvig
  Deltager

  Er der nogen, der har erfaringer med MoreTV’s tv-boks? Jeg er specifikt interesseret i, om det er muligt at installere apps til at se flere tyske ‘public service’-kanaler end dem, MoreTV har i pakken — uden VPN og den slags hjælpemidler.

  #278118
  kram5610
  Deltager

  Hej

  Uden VPN vil det ikke fungere – ihvertfald ikke live tv eller indhold som kanalerne ikke har rettigheder til udenfor Tyskland.

  #278119
  Sydslesvig
  Deltager

  Tak for svar. Det meste tyske PBS-indhold kan jo streames uden problemer, også fra Danmark uden VPN, se eksempelvis her: https://www.ndr.de/fernsehen/livestream/livestream219.html.

  Når jeg spørger, så fordi det selvfølgelig ville være nemmere med en app på tv-boksen i stedet for at skulle browse sig frem til de respektive kanalers hjemmesider.

  #278120
  Per M
  Deltager

  Det er egentlig et projekt der er dødsdømt fra starten, hvilket skyldes at MoreTV’s boks er en Linux boks (Linux Kernel 3.3)
  Så der er vist slet ingen TV apps derude som folk selv kan installere på boksen.

  Men bare fordi at du kan streame NDR’s live signal, så betyder det ikke at du kan streame alle public service kanalerne. Prøv bare med ZDF, hvor jeg får den her uden at aktivere mit VPN:
  “Aus rechtlichen Gründen kann dieser Beitrag nur in Deutschland gezeigt werden”

  #278121
  kram5610
  Deltager

  De fleste ÖR-kanaler kan kun streams når der sendes indhold fra dem selv eller søster kanaler.

  Jeg er selv bosiddende i Flensborg og rejser meget med mit arbejde. Når jeg er udenfor Tyskland kan jeg fx sagtens streame “Tagesschau” på ARD kl 20:00 men så snart klokken bliver 20:15 og “Tatort” starter får jeg en lignende besked som den “Per M” har skrevet ovenfor.

  I Danmark må den billigste, nemmeste og mest stabile løsning stadig være satellit tv fra Astra 19,2°. Alternativt over nettet med en VPN forbindelse, fx Zattoo med schweizisk IP adresse.

Login Registrer
Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.