Mister signal når den er tændt (CD HD-HDD boksen)

Indlæg om piratsider, piratudstyr og lignende er ikke tilladt. Reklame/salgs indlæg er ikke tilladt.

 • Dette emne er tomt.
Login Registrer
Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #55468
  Anonym
  Gæst

  Hej alle

   

  Jeg har et underligt problem, synes jeg selv. Jeg har længe haft Canal digitals HD-HDD boks, men fik først her for en uge siden endelig taget mig sammen til at få ført kabel nr. 2 ned til den. Samtidig skrev den så der var en systemopdatering, det har den måske skulle have haft længe, men ikke kunnet få via kun et kabel. Men det er så hvad det er. Efter denne opdatering så mister jeg simpelthen signal når den står tændt! Men jeg må jo nok bare være bedre til at slukke den! Har nu oplevet det et par gange. Signalkvaliteten er ellers god, ca. 185 og lang grøn bjælke. men så den ene dag jeg skulle se noget var den nede på 50! jeg tænkte, øv, så er der gået noget galt oppe ved hovedet som har løsnet sig efter vi havde rodet. Så jeg slukkede den og ville så tjekke igen dagen efter inden jeg begav mig i at få lånt stige og på taget. Men så var signalet fint igen. Nå tænkte jeg, jamen så er det jo nok fordi det var noget eksternt der var årsagen.

  Så her i nat står jeg op for at se tennis, og har åbenbart ikke fået slukket den siden i går middags en gang. Så er signalet væk igen! Slukker den og tænder den med det samme, men stadig lavt signal! Jeg undrede mig, og slukkede den, finder det så via nettet og ser tennis, efter et kvarters tid tænker jeg, jeg prøver igen, og sørme så om signalkvaliteten ikke er i top, fint ser noget tennis der, men kun ca. 5 minutter (dog ikke tidsmålt så er virkelig på slum), så ryger signalet igen ned på 50!

  Så prøvede jeg igen at slukke den i 10 minutters tid ca. Og sørme så om signalet igen ikke var i top! Men kun i et halvt minut, nåede at tjekke kvaliteten, og se nogle få bolde, og så var den nede på 50 igen! Nu slukker jeg den indtil lørdag aften engang, skal alligevel væk lørdag, og så må vi se hvor længe den så holder! Jeg finder det dog MEGET besynderligt. Nogle der har oplevet dette?

  MVH
  Hans

  #57608
  ankerhpetersen
  Deltager

  Hej Hans

  Jeg har haft samme problem.

  Jeg har skiftet modtager 2 gange .

  Når jeg startede op virkede alt fint, men efter opdatering kom alle problemerne begge gange.

  Efter en nulstilling (fabriksindstilling) kørte det ok igen.

  Nu kan jeg forstå at det er Eurosport HD du har kigget på og kan da oplyse dig om at der er problemer på den kanal (se anden tråd)

  Selvom du har fin grøn streg når du måler er det ikke sikkert at signalkvaliteten er ok.

  Her målte jeg 165 grøn streg men intet billede…Parabolen skulle lige justeres en hårsbredde i vinkel opad.

  Prøv lige at lave en nulstilling.

  Mvh

  Anker

  #57611
  Anonym
  Gæst

  Hej igen

  Jeg prøvede i formiddags at gendanne grundindstillinger, og lod den så stå til i aften hvor jeg kom hjem, men så var signalet i bund igen. selvom det var ok i formiddags efter gendannelsen. Hmm må nok kontakte Canal Digital. Men har bare på fornemmelsen de ik kan gøre noget, hvis du har fået byttet 2 bokse

Login Registrer
Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.
Back to top button