Logget af – ingen indlæg…

Indlæg om piratsider, piratudstyr og lignende er ikke tilladt. Reklame/salgs indlæg er ikke tilladt.

 • This topic is empty.
Login Registrer
Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #56685
  Anonym
  Gæst

  Kun, når jeg er logget på, kan jeg se mit seneste indlæg, i emnet om skift til DAB+ – ejheller kan jeg indsætte link… Nåh… Det første må jeg så æde i mig igen.

  #63836

  Så problemet er kun oprettelse af links? Hvilken browser benytter du? Hvad sker der når du prøver at indsætte link?

  #63837
  Anonym
  Gæst

  Denne tråd vises ikke på forsiden – jeg måtte ind på forummet for at finde den der. Det, der sker ved indsættelse af link er, at linket enten “går i stykker”, eller også blot bliver sort – altså ikke et aktivt klikbart link. Bruger Google Chrome.

  #63838

  Det er ikke på forsiden fordi jeg er kommet til at undlade dette underforum bliver vist på forsiden. Det var kun meningen at det skulle omfatte køb og salg.

  I forhold til link, så er der visse link, der ikke virker med automatisk linkning, fordi der er nogle tegn i linket, der kan ødelægge funktionen eller det bliver for langt. Det er ikke noget jeg kan løse desværre.

  Har du prøvet at oprette link via at markere f.eks. tekst Link her og klikke på Link knappen i værktøjslinjen i editoren og så sætte linket ind den vej? Hvis det er et langt link der driller, kan det også være en idé at prøve en url forkorter tjeneste som f.eks. http://goo.gl/

Login Registrer
Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.
Back to top button