Køb af tv-antenne til sommerhuset på Orø

Indlæg om piratsider, piratudstyr og lignende er ikke tilladt. Reklame/salgs indlæg er ikke tilladt.

Login Registrer
Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #82099
  tvoss
  Deltager

  Hejsa

  Jeg tænker at udskifte min nuværende tv-antenne, da signalet er meget ringe … jeg ved ikke hvad det er for en der sidder på taget p.t., men den har relativt få elementer.

  Skal jeg blot købe den kraftigste antenne, med flest mulige elementer fra et kvalitetsbrand som Triax eller lignende, hvis jeg vil være sikker på at få det bedst mulige signal? Tænker at jeg hellere vil købe en antenne som er overdimensioneret fremfor en som er underdimensioneret eller lige på grænsen til det, og så bruge de få hundrede kroner mere som de dyreste antenner koster.

  Eller er der noget jeg skal være opmærksom på … synes nemlig at jeg en gang har læst at en antenne ikke må være FOR kraftig, da det så kan have modsat effekt på signalet??

  Jeg har kig på flg. to antenner, som jeg umiddelbart tror er de kreftigste fra Triax. Men jeg kan ikke helt gennemskue hvad forskellen er på de to:

  http://www.triax.dk/produkter/terrestrisk/antenner/uhf-antenner/digi-343-lte-e21-60

  http://www.triax.dk/produkter/terrestrisk/antenner/uhf-antenner/unix-100-lte-800-ch-21-60-color-box

  #82151
  evilguy
  Deltager

  Kig nærmere på en Televes DAT-HD BOSS 790 LTE DVB-T antenne med 45 elementer.

  Den har BOSS teknologi som automatisk forstærker svage signaler – dvs. signalet altid får den korrekte styrke uanset hvilken mux der modtages fra. Det er guld værd, hvis man selv sætter antennen op, og bare peger antennen i den generalle retning af nærmeste sender.

   

  Du skal have en strømforsyning til antennen og her kan du købe en Televes netdel Picokom 5795 strømforsyning, som samtidig virker som splitter, så du kan tilkoble to TV.

Login Registrer
Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.
Back to top button