Kanal spørgsmål som gammel Viasat kunde

Indlæg om piratsider, piratudstyr og lignende er ikke tilladt. Reklame/salgs indlæg er ikke tilladt.

Login Registrer
Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #1420731
  Anonym
  Gæst

  For et godt stykke tid siden fik vi som gamle Viasat kunder hos Allente med det der hed “Totalpakken” hos Viasat jo endelig TV2 Sport X med over. Men Eurosport 1 lader stadig glimte ved sit fravær. Jeg var nu inde og se på Allentes side og deres Premium pakke har den jo. Jeg mener der tidligere var en kanal man så mistede hvis man skiftede over til Allente. Men nu har jeg gennemgået hele min kanalliste og krydset af…

  Kanaloversigt

  Dem med ring omkring har jeg ikke. Og den der ærgrer mig mest er Eurosport 1… Men jeg mangler ikke længere andre hvis jeg kommer ind som ny kunde hos Allente udefra, kan ikke huske hvad jeg manglede for 1 år eller 1½ siden, måske See eller TV3 Sport. Er lidt usikker… Så hvorfor får vi gamle Viasat kunder ikke Eurosport 1?

  Derudover af kanaler som ikke nævnes har jeg bl.a. Svensk og norske “V” kanaler TV3, TV6 TV8 osv. MTV 00erne. Og en masse kristne. Men f… alle dem.

  Nogle der ved hvad hvorfor det ikke er ens endnu? Eller mest interessant om vi kan få Eurosport 1? Eller vi skal opsige og tegne nyt abonnement. Prisen er 709 for begge dele jo!

  Tillægsspørgsmål. På Allente er der ingen reklamer for at man kan tilkøbe V Sport golf… Den giver jeg 50 kr. om måneden særskilt for. Men er det helt umuligt som ny parabol kunde at få, siden den ikke nævnes nogen steder overhovedet? For mister jeg den mulighed vil jeg jo ikke skifte over for at få Eurosport 1 hvis jeg mister muligheden for at tilkøbe V Sport Golf.

  Og ja vil selvfølgelig også henvende mig til Allente. Men der plejer at være nogle meget vidende folk herinde også 🙂

  MVH
  Hans

  #1437059
  Per Stene
  Deltager

  Det har noget med rettigheder at gøre, men det kommer efterhånden som nye aftaler med distributørerne laves.

Login Registrer
Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.
Back to top button