Hvilke TV udbyder sender tilvalgs kanaler på DVB-C?

Indlæg om piratsider, piratudstyr og lignende er ikke tilladt. Reklame/salgs indlæg er ikke tilladt.

Login Registrer
Viser 12 indlæg - 1 til 12 (af 12 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #1020209
  Dan Hansen
  Deltager

  Jeg har nu WAOO og modtager den lille TV pakke via DVC-C, på mine 4 TV i huset. Det fungere fint, men jeg ville gerne kunne vælge en tilvalgskanal og få den sendt også på DVB-C, da jeg ikke ønsker at bøvle med TV bokse på hvert TV.

  Er der nogen TV udbyder, der har sådan en løsning?

  #1020211
  Anonym
  Inaktiv

  Der må svaret vist være nej, for de har alle den slags enten med at man skal bruge flere kort eller flere af deres bokse, når man ønsker at afkode og se tillægskanaler på flere TV’ere i hustanden.

  Så skal du evt. prøve at se på streaming i stedet for og droppe Waoo’s DVB-C kanaler, her er der eks. YouTV, som Bo også har haft skrevet om tidligere, hvor man selv sammensætter hele ens TV pakke.
  Det foregår så eks. via deres apps til Android TV og Google TV, når man ikke ønsker at have eks. en media player eller lign. tilkoblet til hvert TV, dog på max 5 TV’ere med et max af 4 streams samtidigt, men læs lige nærmere om hvordan det foregår på YouTV’s hjemmeside med at streame flere forskellige kanaler samtidigt fordelt på flere enheder.

  #1020326
  Dan Hansen
  Deltager

  Streaming er heller ikke interessant – jo, det har vi også men jeg vil gerne have almindeligt flow-TV via DVB-C, da det er dejligt bekvemt og jeg ser mest flow-TV. Jeg kan selvfølgelig købe Waoos større TV pakke og få den på DVB-C, men det er bare farligt dyrt, når det kun er én kanal mere man ønsker.

  #1025539
  Niels Petersen
  Deltager

  You See leverer deres TV på enten Coax, Fiber eller DSL, bland selv på Coax kræver enten TV boks eller kort+kortlæser.
  Hos Stofa, på Coax gælder det samme.

  #1047724
  Preben Pedersen
  Deltager

  Det gælder også Antenneforeninger, som Skagen, Glenten, Asom net mv. Der leveres tv-pakker og så kodet valgfri kanaler, som kræver kort i hvert tv, før kanaler kan ses, men et sådan kort kan flyttes imellem sine tv – så man ikke behøver købe et til alle sine TV, men bare flytte det rundt imellem dem, når man skal se den/de kanaler, som er købt som fritvalg kanaler.

  Man burde kunne tror, at ved Fiber leverance, så burde man kunne få sin egen DVB-C pakke leveret – men sådan fungere det ikke – selv her har Fiber en begræsning, så man kun kan få de faste tv-pakker leveret på DVB-C og tilvalg via streaming/boks løsning. pga. det tekniske setup vil være alt for besværligt, at styre – når alle skal kunne vælge en sådan individuelt løsning.

   

  #1047725
  Niels Petersen
  Deltager

  Har Fiber, TV leveres udelukkende som IP, så TV boks skal bruges.

  #1047728
  Preben Pedersen
  Deltager

  Der findes en løsning til Fiber, hvor man kan modtage DVB-C også, men den løsning benyttes mindre og mindre af Waoo på de nye tilslutninger, alt det kræves er en anden Fiberboks hvor fiberen kommer ind i huset.

  #1047729
  Niels Petersen
  Deltager

  Har TDC Net (You See) det er ikke noget de benytter, det er kun som IP.

  #1051700
  Anonym
  Inaktiv

  Har TDC Net (You See) det er ikke noget de benytter, det er kun som IP.

  TDC Net der ikke hører under YouSee har ikke sådan noget til deres fiber.
  Der er man så nød til at benytte YouTV’s app på ens TV, eller have appen installeret på en Android TV eller Apple TV media player.

  Det som YouSee har af ren IPTV er kun beregnet til DSL, men det er en IPTV boks der skal tilsluttes til et TV, der så kun fungerer som en ren monitor.
  Jeg tror vist ikke engang at YouSee tilbyder gammeldags IPTV længere, fordi at de vist hellere vil have folk over på YouTV tjenesten.

  #1053507
  Niels Petersen
  Deltager

  TDC, You See, You TV, Telmore, Hiper er alle under Nuuday, alle er en “shop i Shoppen” de er helt selvstændige.
  Har man You See TV på TDC Fiber, så er det IP TV, da Humax boksen kan bruges på både Coax, Fiber og DSL, på Fiber og DSL er det IP TV.

  #1053510
  Anonym
  Inaktiv

  Kender godt til Humax boksen da jeg kender nogle stykker i mit boligområde der også har den, men til den (i hvert fald her) er der et minimum krav om at man har Grundpakken som ganske almindelige DVB-C kanaler, så derfor nævnte jeg den ikke.

  #1053511
  Niels Petersen
  Deltager

  Har man en You See Coax forbindelse, så bruges Humax boksen til det hele, både Grundpakke og til bland selv. På DSL og Fiber er det en ren IPTV boks, der kan på de forbindelser jo ikke ses TV (App undtaget) medmindre man har Humax boksen.

Login Registrer
Viser 12 indlæg - 1 til 12 (af 12 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.
Back to top button