Hvilke TV udbyder sender tilvalgs kanaler på DVB-C?

Indlæg om piratsider, piratudstyr og lignende er ikke tilladt. Reklame/salgs indlæg er ikke tilladt.

Login Registrer
Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #1020209
  Dan Hansen
  Deltager

  Jeg har nu WAOO og modtager den lille TV pakke via DVC-C, på mine 4 TV i huset. Det fungere fint, men jeg ville gerne kunne vælge en tilvalgskanal og få den sendt også på DVB-C, da jeg ikke ønsker at bøvle med TV bokse på hvert TV.

  Er der nogen TV udbyder, der har sådan en løsning?

  #1020211
  Per M
  Deltager

  Der må svaret vist være nej, for de har alle den slags enten med at man skal bruge flere kort eller flere af deres bokse, når man ønsker at afkode og se tillægskanaler på flere TV’ere i hustanden.

  Så skal du evt. prøve at se på streaming i stedet for og droppe Waoo’s DVB-C kanaler, her er der eks. YouTV, som Bo også har haft skrevet om tidligere, hvor man selv sammensætter hele ens TV pakke.
  Det foregår så eks. via deres apps til Android TV og Google TV, når man ikke ønsker at have eks. en media player eller lign. tilkoblet til hvert TV, dog på max 5 TV’ere med et max af 4 streams samtidigt, men læs lige nærmere om hvordan det foregår på YouTV’s hjemmeside med at streame flere forskellige kanaler samtidigt fordelt på flere enheder.

  #1020326
  Dan Hansen
  Deltager

  Streaming er heller ikke interessant – jo, det har vi også men jeg vil gerne have almindeligt flow-TV via DVB-C, da det er dejligt bekvemt og jeg ser mest flow-TV. Jeg kan selvfølgelig købe Waoos større TV pakke og få den på DVB-C, men det er bare farligt dyrt, når det kun er én kanal mere man ønsker.

  #1025539
  Niels Petersen
  Deltager

  You See leverer deres TV på enten Coax, Fiber eller DSL, bland selv på Coax kræver enten TV boks eller kort+kortlæser.
  Hos Stofa, på Coax gælder det samme.

Login Registrer
Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.
Back to top button