Hjælp til køb af ny fladskærm

Indlæg om piratsider, piratudstyr og lignende er ikke tilladt. Reklame/salgs indlæg er ikke tilladt.

Login Registrer
Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #68780
  tinatina
  Deltager

  Hej og glædelig jul til alle.

  Jeg skal ud og købe ny fladskærm, men har rigtig svært ved at gennemskue hvad jeg skal være obs på med alle de muligheder der er på markedet i dag, så håber I vil give noget kvalificeret hjælp her. Jeg vil gerne have følgende:

  – Mulighed for at optage et program og se et andet
  – USB optage mulighed
  – Skal kunne fungere med Boxer abonnement og stueantenne
  – Skærmstørrelse 50”-55”
  – Pris fra ca. 6.000 kr til ca. 8.000 kr (med fokus på det kommende udsalg – kunne jeg måske være heldig at få et der normalt ligger i prisniveau omkring 10.000 til nedsat udsalgspris))
  – IKKE mulighed for 3D

  Egentlig vil jeg gerne om jeg kan finde en Sony, da jeg har en forkærlighed for det mærke – men i min fladskærmsjagt og ud fra info på bla. digitalt.tv har jeg fundet frem til, at det kun er Panasonic der tilbyder fladskærme med to tunere og to kortlæsere, hvilket jo er præmissen for at kunne se et program og optage et andet.

  Jeg har derfor også overvejet, om det er en bedre løsning fx at købe fladskærm med en/to tunere og uden kortlæsere og i stedet købe fx et Sony og så en boks der i kombination, kan give muligheden for at optage et program, mens jeg ser et andet program – men er det i det hele taget mulig ? – og hvis ja, hvilken boks skal det så være (købte i jan 2012 en ekstern LG HR570C harddisk med 1 kortlæsere som jeg benytter i dag, og har dermed i dag ikke mulighed for at se et program og optage et andet).

  Den nye fladskærm er til almindelig daglig brug. Min nuværende fladskærm er vist på nippet til at stå af – den har fået et par blå/turkis striber diagonalt på skærmen og viser først billede efter 15-20 minutters opvarmning og gentagne gange tænd/sluk ?

  Jeg ser frem til at få jeres anbefalinger, og måske være så heldig, at der her i jule/januar udsalget bliver mulighed for at få en super fladskærm til en god pris, og det gør ikke noget, at det er 2015 modeller – bare ovenstående kan opfyldes, der er et godt billede og ok lyd, og ikke mindst at den er udstyret med det nødvendige, så jeg også kan se tv om et par år.

  Venlige hilsener
  Tina H

  #68781
  Niels Petersen
  Deltager

  Hvilken udbyder får du levering fra, hvis det er Kabel TV, så har jo både You See og Stofa en TV boks så der kan optages.

  #68782
  Anonym
  Gæst

  glem lg harddisk optagere, kig på en samsung H8500N den klarer 2 programmer samtidig, bilka sælger den for 1300,-

  https://www.bilka.dk/elektronik/dvd-og-blu-ray-afspillere/samsung-3d-blu-ray-afspiller-og-hdd-optager/p/100264966?cmpid=pris_01070207000000000000

  bruger selv denne model

  mht sony klart valg, samsung tv fx har med kun lige og holde garantien ud så går de istykker.

  vælg tv udfra hvordan du selv oplever billedet og få andre til og anbefale hjælper ikke meget da ikke 2 oplever billedet ens.

  #68786
  tinatina
  Deltager

  Til Niels

  Jeg har ikke kabel tv – men som jeg skriver, skal det fungere med stueantenne + boxer abonnement.

   

   

  Til Jetdirect

  Tak for input – holder mig fra Samsung så, men tænker også jeg vil se billedet i forretning når jeg har kredset mig ind på hvilke modeller der er relevante.

  Mht Samsung harddisk optageren – har den 2 kortlæsere moduler også ?

  Syntes jeg har kunne læse mig frem til, at jeg med kun én kortlæser modul og Boxer kort ikke kan optage fx TV3 og se Kanal5 på samme tid – men det har jeg måske misforstået .

  #68787
  Niels Petersen
  Deltager

  Samsung Recorderen kan klare 2 samtidige optagelser, sålænge det kun er den ene der er krypteret.

  #72472
  Sebastian Bendz
  Deltager

  Hejsan, du kolla också på Cdon http://cdon.se de brukar ha det. Finns även en rabattkod på Promocodius http://promocodius.com/se/butiker/cdon-rabattkod#butiker/bokus-rabattkod/b65b433ac6bf050376ea72fbe8528f44 då kan du få lite rabatt och spara sina pengar. Hoppas du hittar vad letar du efter!

Login Registrer
Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.
Back to top button