hjælp!!! Dvb c box

Indlæg om piratsider, piratudstyr og lignende er ikke tilladt. Reklame/salgs indlæg er ikke tilladt.

  • Dette emne er tomt.
Login Registrer
Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
  • Forfatter
    Indlæg
  • #56705
    akasha
    Deltager

    Unskyld på forhånd mit dansk ???? jeg har købt mig en maximum xo-505 C box, men kan ikke få den til at reager på noget som helst…. på displayet står der upgd, noget jeg vil mene betyder opgrade. Det er da bare underligt at den lige er købt, og ikke en gang instaleret, og så skal den opgraderes? Synes brugervejledningen er rigtig dårlig, da der ikke står noget om eventuelle fejl meldinger der kan opstå…. pleace help… på forhånd tak????

    #63971
    Anonym
    Inaktiv

    Hej.

    Ja, det er en dum boks du har købt der. En anden bruger her, har også prøvet at stifte bekendtskab med den i 2012 og opgav den boks efter kun 2 ugers brug og afleverede den tilbage til forhandleren, fordi han heller ikke havde andet end problemer med den.

    Jeg vil egentlig anbefale at du dropper at bruge mere tid på den og hurtigst mugligt returnerer den til forhandleren og kræver pengene tilbage og så køber en kabel-tv boks fra en anden producent, en der ikke har CI+ som det fejlkøb du desværre har gjort.

    Det CI+ stads gør nemlig at alt hvad der optages på boksen bliver krypteret, så det eks. ikke kan overflyttes til et andet medie hvis man gerne vil kunne gemme sine optagelser til eftertiden.

    CI+ er ikke nødvendigt til kabel-tv, her kan man nøjes med alm. CI hvis man ønsker at tegne abo på tillægskanaler, fordelen er så også at optagelserne med de bokse sker ukrypteret og derfor sagtens kan overflyttes til eks. din computer hvis du ønsker at lave redigering (fjernelse af reklamer) og gemme dem på et anden medie.

    #63977
    Anonym
    Gæst

    en bluetinum dvb-c boks kan anbefales bruger den selv på 3 år

    #63985
    Anonym
    Gæst

     

     Ja, dem er der ikke problemer med, og det optagne kan ses på en PC. Den kan ikke bruges til Krypterede kanaler.

Login Registrer
Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
  • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.
Back to top button