HDD optager der kan spole fremad med lyd?

Indlæg om piratsider, piratudstyr og lignende er ikke tilladt. Reklame/salgs indlæg er ikke tilladt.

 • This topic is empty.
Login Registrer
Viser 12 indlæg - 1 til 12 (af 12 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #57093
  LasseLH
  Deltager

  Nu hvor stofa sløjfer de sidste analoge kanaler, bliver jeg nødt til at skaffe en ny hdd optager. Mit TV kan optage på USB stick, men det mangler en funktion som min nuværende hdd optager har. Jeg vil gerne have muligheden for at spole fremad med lyd. På min hdd optager er det første fastforward trin stadig med lyd. Så jeg kan f.eks. se en kedelig fodbold kamp på høj hastighed og stadig følge med og høre lyden. På mit TV, der forsvinder lyden når jeg spoler fremad, og den spoler i små ryk så man ikke kan se ordentligt med.

  Min hdd optager er efterhånden meget gammel, jeg ved ikke om de nymodens optagere kan spole frem med lyd? Kan nogen anbefale en god, simpel hdd optager med denne funktion, der ikke koster for meget over et par tusinde kroner?

  #66366
  Niels Petersen
  Deltager

  Det mener jeg ikke der er nogen der kan, og da slet ikke til de få penge du vil bruge på det. For dem kan der hverken købes Panasonic, Samsung eller LG, som er de fabrikater der har Recordere, der findes jo billigere løsninger, i form af STBer hvortil der kan tilsluttes HDD, men de kan heller ikke det du spørger efter, om der så er noget af det øvrige der er der ude som kan, er ikke sandsynligt. Der er mange spørgsmål om diverse udstyr, men mig bekendt, så er der ingen der har været ude efter netop den funktion. Så kort sagt det tror jeg godt du kan glemme.

  Kedelig sport må vel være som en kedelig film, sådan en holder man op med at se, som med alt andet kedeligt, og det er der meget af.

  #66367
  Palleba2000
  Deltager

  En Pioneer DVR-LX61D kan dette, (Dette var sidste model Pioneer solgte), men de fås ikke nye mere, du kan nok finde dem på DBA.dk

  Min JVC S-VHS-maskine kan også dette 🙂 (Kunne ikke lade være)

  MVH
  Palleba

  #66368
  Niels Petersen
  Deltager

  Det hjælper sgu da ikke en skid med den slags gammelt udstyr, det kan jo ikke bruges på Kabel TV.

  #66369
  Palleba2000
  Deltager

  Jo, du tilslutter bare udstyret til en DVB-C boks via scart kabel, så kan de fint bruges, men det bliver ikke HDTV kvalitet, men det virker.

  MVH
  Palleba

  #66370
  Niels Petersen
  Deltager

  Kan ikke tro, at det er en sådan løsning der spørges efter, da det kan laves med nuværende setup, derudover er det en klodset løsning.

  #66371
  Palleba2000
  Deltager

  Er der så ingen her, der har en af de nye Panasonic BluRay/HDD optagere?

  Hvis der er en derude der har en, prøv så at trykke én gang på fast forward tasten, og hør om der er lyd på mens den afspiller lidt hurtigere end normalt, ofte er det med 1,5x hastighed.

  Ellers må “LasseLH” skaffe sig en HTPC med DVB-C tuner og VLC som afspiller, den kan spole med lyd.

  MVH
  Palleba

  #66381
  Per M
  Deltager

  Ikke engang mærkevare PVR’s så som Dreambox, Vu+ osv. har den funktion, så det skulle være underligt hvis Panasonic, Samsung, LG osv. har det på deres digitale HDD optagere, for det er vist meget unormalt at man kan “spole” med hørbar lyd på en digital modtager.

  Så det er sådan noget man må lære at leve med uden digitalt, hvis man hidtil har været vant til det med en analog modtager.

  #66382
  Palleba2000
  Deltager

  Jeg mener nu også at Dreambox m.fl. afspiller filmene lidt anderledes end HDD-recordere gør det.

  Og en Recorder kan nu også optage analoge signal endnu, mens Dreambox m.fl. er digitale hele vejen.

  På min Pioneer DVR-LX61D kan jeg også afspille DivX filer, også disse filer kan afspilles ved 1,5x hastiged med lyd. Samme filer kan kun afspilles med normal hastighed på Dreambox med lyd…

  Så måske kan Panasonic alligevel afspille 1,5x hastighed med lyd, det må så en ejer af disse optagere afprøve…

  MVH
  Palleba

  #66387
  Palleba2000
  Deltager

  Hej igen!

  Jeg har nu kigget i manualen til Panasonic DMR-BCT940, på side 50, og der er der en funktion de kalder “Quick View”. Denne funktion ser ud til at være en funktion der afspiller optagelserne med 1,3x normal hastighed, men der står ikke at det er med lyd, men sådan som jeg ser det, så er det med lyd denne funktion kører med.

  På fjernbetjeningen ser man også at der står x1,3 på Play-knappen…

   

  MVH
  Palleba

  #66390
  Thomasrudr
  Deltager

  Panasonic kan godt afspille lyden. Vi ser altid Robinson forskudt, så man kan spole over reklamerne.  Og ørådet ser vi i hurtig hastighed, det går ellers så langsomt. 

  Min Panasonic  DMR-BCT940 med 3 turnere er klart at anbefale. Denne model er lavet til det tyske marked. Men virker perfekt med youSee. -og så kan du se ALT fra den via internettet i hele verden. (Via deres App)

  #66391
  LasseLH
  Deltager

  Tak for inputsne. Nu har jeg noget at gå videre med om ikke andet.

Login Registrer
Viser 12 indlæg - 1 til 12 (af 12 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.
Back to top button