HD optager Panasonic Blu-ray

Indlæg om piratsider, piratudstyr og lignende er ikke tilladt. Reklame/salgs indlæg er ikke tilladt.

Login Registrer
Viser 11 indlæg - 1 til 11 (af 11 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #1293553
  kimura
  Deltager

  Hej i fora’et

  Jeg er begyndt at slukke strømskinnen til bl.a. HD optageren om natten. Kommer i tanke om at jeg engang imellem om morgenen har set at den har lavet en opdatering uden at jeg har bedt den om det. Altså noget den er blevet aktiveret til udefra – håber det giver mening. Hvis strømskinnen er slukket så kan maskinen jo ikke længere få en evt. opdatering.
  Og så er mit spørgsmål. Kan det skade optageren.

  Mvh. Peter HansenHD

  #1293556

  Mon ikke den får opdateringen alligevel bare senere. Min største bekymring ville nok være om hvad der sker såfremt man afbryder strømmen, mens en opdatering er i gang.

  #1293558
  kimura
  Deltager

  Okay Bo. Det var også min tanke, det med at den måske får opdateringen lidt senere. Så jeg prøver og ser om der sker noget ved det. Vi skal jo spare nu hvor vi kan.

  Og tak  for dit svar😉👍.

  Vh. Peter.

  #1314732
  Anonym
  Gæst

  jeg har selv haft tanken om at slukke min panasonic men der optages på mange forskellige tidspunkter.

  Et sted der kan spares en del og som vi har gjort og kan se resultatet af allerede efter 1 mdr

  sluk flg;

  microovn når den ikke er i brug

  router,fibernoden,switche,qnap servere,alt på kontoret,tv,streaming boks,sat boks  dette sker kl 23 og frem til 8:30 næste morgen

  forbruget om natten ligger nu på :

  datoen er taget fra 6 okt 2022

  06-okt

  kl 0-1    0,08
  kl 1-2    0,04
  kl 2-3     0,04
  kl 3-4     0,06
  kl 4-5     0,09
  kl 5-6      0,09
  kl 6-7     0,06

  tallene ville nok være lidt lavere med optageren slukket

  #1314733
  kimura
  Deltager

  Tak for dit indlæg jetdirect. Der var da et par tips som jeg vil tage op. Tænkte bl.a. ikke på Microovnen. Så jeg går det efter i morgen.

  God aften og endnu engang tak for det.

   

  Vh. kimura

  #1314735
  Anonym
  Gæst

  prøv og gå ind på din el leverandør og se dit døgnforbrug om natten, det gør vi og så skriver det ind i et regneark, de tal jeg skrev er selfølgelig kwh i de nævnte tidsrum.

  micro ovnen hvis den har ud så bruger det en del, ligeledes ovnen hvis den har ud i fronten så kan den på mange tyske modeller fx bosch,siemens,aeg kobles ud men det står i manualen hvis man kan, vi har et bosch komfur der kunne man gøre det.

  vi har ikke pumper eller lign da der er fjvarme. kun køleskab,fryser og så optageren og 1 tænd/sluk ur er aktiv om natten frem til kl 8:30 om morgenen

  prøv og gør det samme og så sammenlign dit forbrug

   

  De her smartplug kan ikke bruges da de kræver en aktiv internet forbindelse, der skal bruges de gamle tænk sluk ure

  #1314887
  Anonym
  Gæst

  Du kan jo prøve at kigge på den her artikel fra TV2 Fyn, hvor de har kigget på 14 af de værste strømslugere der er i de fleste folks hjem.
  Men der er jo også nogle man ikke kan komme uden om at man er nød til at have stå og køre hele tiden, så som køleskabet og kummefryseren.

  https://www.tv2fyn.dk/fyn/se-14-priseksempler-paa-de-vaerste-stroemslugere-i-dit-hjem-og-hvor-meget-mere-de-koster-dig-om-maaneden

  #1314900
  kimura
  Deltager

  Hej Per.

  Mange tak for svaret – det skal der kigges på og ja, det er jo ikke alt strøm vi kan sætte på stop engang imellem, men når man går det efter så er der jo altså en del.

  God weekend😊

  Vh. kimura

   

   

  #1314901
  kimura
  Deltager

  Hej igen jetdirect.

  Tak for endnu et tip. Jeg vil prøve at kigge på det også.

  Og også god weekend.

  Vh kimura

   

  #1317100
  Anonym
  Gæst

  Jeg kan der til TV2 Fyn’s liste opdatere med at Sune der har lavet artiklen der efter også kiggede på køleskabsfrysere, fordi at jeg skrev til ham og spurgte om han ikke kunne prøve at kigge på dem også, fordi jeg selv havde hørt at de skulle bruge en del mere strøm.
  Der skrev han tilbage til mig i en mail efter at han havde prøvet at regne på det, at sådan en bruger næsten 100 kilowatttimer mere om året end en kummefryser.

  Så der kan man også spare en del hvis man skifter ens køleskabsfryser ud med en kummefryser i stedet for.
  Vi har heldig vis en kummefryser som vi valgte at købe, bla. også på opfordring fra sælgeren hos Skousen, der dengang vi skulle have en ny fryser gav os ret i at de var en del billigere i strøm.

  #1320533
  Anonym
  Gæst

  lige precis samme konklusion vi kom til, vi havde et ældre gram køl/fryse skab, det stod af i kompressor det blev skiftet til et rent køleskab i fuldindbygnings (pris omkring 2300,-) højde af mærket scandomestic, nu er det omkring 5 år gammelt og efter 1½ var skabet tjent hjem i ren besparelse ifh til det gamle grAm. Det skal siges der står en 315 l kummefryser i kælderen lidt ældre, men det den bruger i døgnet hænger ikke sammen pris mæssigt ved og skifte den nu ifh til ny pris på en fryser i den størelse der bruger så lidt mindre ifh.

Login Registrer
Viser 11 indlæg - 1 til 11 (af 11 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.
Back to top button