HBO overgiver sig – bindingsperiode fjernet, GRATIS PRØVE

Indlæg om piratsider, piratudstyr og lignende er ikke tilladt. Reklame/salgs indlæg er ikke tilladt.

 • Dette emne er tomt.
Login Registrer
Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #56498
  mich
  Deltager

  Vigtig information fra HBO Nordic

  Sidste uge begyndte vi gradvist at åbne op for vores tjeneste på hbonordic.com. Hvis du endnu ikke har modtaget en værdikode, vil du modtage en inden længe som giver dig mulighed for at abonnere på tjenesten.

  HBO tilbyder et uovertruffent udbud af nye og klassiske serier fra HBO og andre distributører. Vi vil løbende tilføje flere serier og film til vores tjeneste. I de kommende måneder har vi premiere på nye serier og sæsoner som Banshee, Girls sæson 2, Enlightened sæson 2 og Game of Thrones sæson 3.

  Vores tjeneste er nu tilgængelig på PC, Mac, Android smartphones og tablets, Samsung SmartTV (serie 7, 8 og 9) samt iPhone, iPod og iPad. Vi bliver løbende tilgængelige igennem nye apps og platforme.

  Vi tilbyder i øjeblikket HD på Samsung SmartTV. Vi vil inden længe kunne tilbyde HD-kvalitet på PC og Mac også. Andre enheder følger derefter.

  Nogle af jer har givet udtryk for utilfredshed over ikke at kunne prøve vores tjeneste uden samtidig at binde sig. Vi har lyttet til jer. Derfor tilbyder vi jer nu mulighed for opsige jeres abonnement inden d. 31. Januar 2013 uden at betale eller at binde jer yderligere.

  Dette tilbud er eksklusivt for de der tilmelder sig vores nyhedsbrev på hbonordic.com før d. 31. December 2012.

  Endnu engang tak for din interesse i vores tjeneste.

  De bedste hilsener,
  HBO Nordic

   

  #62960
  mich
  Deltager

  Dette for dem, der allerede har købt et abonnement uden at kunne se varen, ved ikke hvordan med nye kunder

  #62961
  mich
  Deltager

  Jo

   

   

  Dette tilbud er eksklusivt for de der tilmelder sig vores nyhedsbrev på hbonordic.com før d. 31. December 2012.

   

  #62965
  mich
  Deltager

  Frigivelse af applikationer til Samsung,Skuffende, skuffende med BD afspillerne, fra facebook

  Samsung Danmark skrev: “Hej igen! Så fik vi lidt mere information :) E-serie-fjernsyn: får appen i løbet af den næste uge, da den er færdig, kvalitetstestet og godkendt. D-serie-fjernsyn: appen er under vores kvalitetstest. Finder vi ingen fejl som skal udbedres, så bliver den også sluppet hurtigst muligt, men det er nok først på den anden side af nytår. BD-afspillere (både D- og E-serier): har en lidt længere udsigt, da de endnu ikke er klar til kvalitetstest. Muligvis januar/februar, men den tidsramme er meget løs, da det er alt for tidligt til at kunne give en fastlagt ramme.”

   

Login Registrer
Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.
Back to top button