HBO Max på Google- og Android TV lukker ned.

Indlæg om piratsider, piratudstyr og lignende er ikke tilladt. Reklame/salgs indlæg er ikke tilladt.

Login Registrer
Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #1622003
  svbg1979
  Deltager

  Hej alle.

  Jeg oplever et mærkeligt problem med HBO Max’ app til Android TV.

  Jeg har abonneret på tjenesten lige siden de kom til Danmark, og har hidtil brugt telefonen til at Chromecaste deres indhold, men for hver opdatering er deres app til Android bare blevet “tungere og tungere”. Altså, at den er langsom at navigere rundt i. Det oplever jeg ikke med andre apps som f.eks. DR TV, Nordisk Film+, Stofa Web-TV og Yousee TV.

  Derfor prøvede jeg i går, at installere app’en på en Chromecast med Google TV 4K med version 12 af styresystemet. Inden jeg loggede ind i app’en kunne man navigere rundt i app’en, og til min positive overraskelse køre app’en fint hurtigt. Da jeg så fik mig logget ind, skulle jeg vælger hvem af de fem profiler der er oprettet, jeg ville anvende. Jeg valgte min egen, og i det øjeblik jeg gør det, lukker app’en ned! Det var da mærkeligt tænke jeg, så jeg åbnede app’en igen og valgte igen min profil, og i det samme lukker app’en ned igen. Jeg var så inde og slette app-data i indstillinger og loggede derefter ind igen. Lige meget hjalp det. Jeg prøvede med nogle af de andre profiler, og dér lukker app’en også ned igen. Så prøvede jeg med en profil der endnu ikke har steamet noget på tjenesten, og så lukkede app’en ikke ned!

  Jeg kunne nu navigere rundt i app’en og også se en film. Den film jeg valget så jeg nogle få minutter af, og så valgte jeg at stoppe filmen. I det jeg stopper filmen lukker app’en nu ned. Jeg prøver så at genstarte app’en og vælger så den profil, hvor det lykkes, at komme ind, men nu lukker app’en igen ned! Hvad pokker sker der?

  Jeg har også prøvet, at installeret app’en på en Canal Digital satellitmodtager med indbygget Android TV, version 9. Præcis det samme sker dér. Der lukker app’en også ned.

  Er der nogle af jer andre der oplever det samme?

  #1623594
  Niels Petersen
  Deltager

  Kan ikke genkendes, har Android V10 på en Nokia 8000 streamer, alt afvikles fejlfrit.

  #1623595
  svbg1979
  Deltager

  Hej Niels.

  Okay. Det var mærkeligt. Jeg ved ikke lige hvad der går galt. Det er så også lige meget nu, da jeg har opsagt abonnementet, da vi i forvejen ikke bruger tjenesten særligt meget.

Login Registrer
Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.
Back to top button