Genbruge harddisk

Indlæg om piratsider, piratudstyr og lignende er ikke tilladt. Reklame/salgs indlæg er ikke tilladt.

Login Registrer
Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #88055
  laverda
  Deltager

  Ejer en Gigablue Quad 4K  med en del optagelser på harddisken og tænker på at købe en Dreamvox 920 . Kan man flytte harddisken over i Dreamboxen uden at miste sine optagelser og hvordan ??

  #88056
  Anonym
  Inaktiv

  Rent ud sagt nej, for samtlige harddiske der kobles til en Dreambox og også Vu+ for den sags skyld, skal initialiseres (formateres) og dernæst mountes af boksenes egen OS før boksene kan anvende dem.

  Jeg har haft 2 forskellige Linux bokse (CubeRevo, Dreambox) og har nu en Vu+, hvor jeg har benyttet nøjagtig den samme harddisk til alle 3 og den har jeg været nød til at initialisere (formatere) med boksenes egen firmware hver gang før den overhovedet kunne anvendes til boksene.

  Så du skal finde en måde på hvordan at du kan rede dine optagelser og gemme dem på et andet medie først, inden du anvender den til Dreambox’en.
  Hvis du har mugligheden for at koble harddisken til din computer, så er der en meget stor sandsynlighed for at du kan få adgang til den, hvis du installerer en driver der hedder: Ext2Fsd
  Den anvender jeg selv til min egen Linux formaterede USB harddisk, for at få adgang til optagelserne på en Windows computer.

  https://sourceforge.net/projects/ext2fsd/

  PS: De negative anmeldelser skal du ikke stole på, for jeg har anvendt den her driver i flere år, jævnligt opdateret den til den nyeste version og har aldrig haft problemer med den, for det er bare et spørgsmål om at anvende driveren korrekt, hvilket de knolde åbenbart ikke kan finde ud af.

  Jeg valgte at anvende metoden hvor den skriver en DOS kommando, hvilket så kræver at min USB harddisk skal være tændt inden jeg tænder for selve computeren, så finder min computer automatisk harddisken hver gang når den booter og starter Windows op.
  I mit tilfælde har jeg bare givet den drev bogstavet Z: med Ext2Fsd, så er det meget langt væk fra de andre drev bogstaver som der typisk tildeles automatisk til andre former for USB lagringsenheder.

  #88057
  tlk
  Deltager

  Har samme problem da jeg også overvejer at købe dreambox 920. har set man kan få en harddisk konverter med usb tilslutning , derved kan man afspille sine filer via usb enten på tv eller dreambox. Hvis man skal optage skal man formatere den. Det er måske bedst at købe ny hardisk. Octagon sf 5008 kommer snart med enigma android boks. vil gerne se den først inden jeg køber dreambox. Der er aldrig tilbud på modtagerbokse black friday!!

  #88061
  Anonym
  Inaktiv

  Hvis den Dreambox DM920 bare skal anvendes til DVB-C, så kan du få en Vu+ Uno 4K med en DVB-C FBC tuner, som er væsentlig billigere.
  Tyske Amazon har sat den ned til rundt regnet 200 Euro, hvilket er 135 Euro billigere end Dreambox 920’eren.

  Det er den jeg har. Det er bare at installere en 3rd party firmware på den via USB og man har en fuldt funktionsdygtig PVR.
  Til min valgte jeg Black Hole firmwaren, fordi at den har forbedret USB understøttelse.
  Forbandet god boks til brug hos YouSee.

  Du kan også gå efter SE’eren, den er 69 Euro dyrere.

Login Registrer
Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.
Back to top button