Firkantet parabol

Indlæg om piratsider, piratudstyr og lignende er ikke tilladt. Reklame/salgs indlæg er ikke tilladt.

Login Registrer
Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #83375
  eidsvik
  Deltager

  Er der nogen, som kender til de firkantede paraboler.?

  Er de lige så gode som de andre gamle

  De ser godt ud,og tager ikke så megen plads.

  Hilsen.

  Sammut

  #83376
  Anonym
  Gæst

  jo større flade en skål har des mere signal reserve har man i regn / sne.

  De firkantede er jo “smarte” men når den så går i stykker så kan du smide en dyr skærm ud hvor lnb er indbygget og som ikke kan udskiftes, det kan man med den alm stål skærm hvor lnb koster 40,- kr.

  ulempen er prisen, hvis den bliver defekt så er der kun 1 vej, den kan kun tage 1 position en alm skål kan køre med flere lnb samtidig .

  så udfra dette er svaret vist klart hvad der anbefales

   

  #83379

  Man skal nok primært købe dem såfremt designet er vigtigt. De har typisk ikke helt så meget signalreserve som almindelige.

  #83437
  Anonym
  Inaktiv

  jo større flade en skål har des mere signal reserve har man i regn / sne. De firkantede er jo “smarte” men når den så går i stykker så kan du smide en dyr skærm ud hvor lnb er indbygget og som ikke kan udskiftes, det kan man med den alm stål skærm hvor lnb koster 40,- kr. ulempen er prisen, hvis den bliver defekt så er der kun 1 vej, den kan kun tage 1 position en alm skål kan køre med flere lnb samtidig . så udfra dette er svaret vist klart hvad der anbefales

  Selfsat H50M2, den kan anvendes til 2 positioner, men kun inde for 6 grader.
  På Tysk side anbefales den til Astra og Hotbird.

  Men den er go nok at signalreserve har de skutte meget af. Jeg har selv haft en Selfsat og den valgte jeg at skifte ud med en alm. 85 cm parabol i stedet for, fordi at den fladparabol konstant mistede signalet på en masse kanaler ved regn og snevejr.

  Men det er så en man kan overveje hvis man bor i et område hvor de ikke tillader at man knalder en parabol op, for meget plads optager sådan en ikke, så derfor opdages den ikke så nemt hvis den skjules lidt i læ på en altan eller terrassen for at få adgang til eks. alle de Tyske gratis kanaler, for sådan noget som deres publicservice kanaler har en meget kraftig signal styrke og signal kvalitet.

  #83587
  Kasper
  Deltager

  Selfast 50×50 flade, de er helt fine til 1 vest. Jeg har kun oplevet 1 gang hvor signalet røg, og det i et mega skybrud med torden (Forståeligt) – så er de også mere følsomme for sne, der ligger sig på dem.

  Har dog også prøvet de aflange flade, de var til gengæld ofte problemer med regnvejr.

Login Registrer
Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.
Back to top button