Fiber og TV: Fibia eller yousee?

Indlæg om piratsider, piratudstyr og lignende er ikke tilladt. Reklame/salgs indlæg er ikke tilladt.

Login Registrer
Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #1289536
  Rasmus
  Deltager

  Hej jeg ved ikke lige om det er det rigtige sted. Jeg har bredbånd og TV fra yousee via telefonstikket, og tænker på at gå over til fiber.
  Jeg har den muglighed at jeg kan få lagt fiber ind til mit hus gratis
  fra både fibia og yousee, men jeg kan ikke helt overskue det når jeg er inde på deres hjemmesider.Hvad er bedst. Hos fibia skal man både betale for leje af fiber og udover det skal man betale for den hastighed man nu vælger. Ud over fiber skal jeg også have en tv pakke Her tænker jeg på den store pakke med flest point i hos Yousee. Hos fibia ser det noget dyre ud eller er jeg helt gal på den her?
  Hvilken udbyder vil i vælge?

  Med venlig hilsen Rasmus

  #1289540
  Anonym
  Inaktiv

  Det er ikke YouSee der har med udrulningen af fiber at gøre, men der i mod TDC Net.
  Når de så har lagt det fiber ned, så bestemmer du selv hvilken internet udbyder du vil have og også hvem der skal levere en TV løsning til dig, som der eks. kunne være et helt andet firma.

  Så der kunne man eks. vælge at internet udbyderen skal være Hiper og den der leverer TV løsningen være YouSee Play.
  Så er din internet forbindelse i det det mindste ikke stavnsbundet til YouSee og du kan i fremtiden hvis du bliver træt af YouSee Play nemt skifte TV løsning til en anden uden dikkedarer.

  Min personlige holdning er at holde internet udbyderen og tv udbyderen totalt adskilt fra hinanden.
  Og hvad det angår hvilken internet og tv udbyder, så hold dig væk fra Fibia, for de samler på rigeligt med ekstremt dårlige anmeldelser fra totalt utilfredse kunder.

  #1290155
  Anonym
  Gæst

  Her har vi også fiber på norlys netværket (stofa)

  stofa kan ikke anbefales, mange udfald, det kører ustabilt

  fibia  mange problemer og forbindelsen er ofte nede, i de 6 mdr vi var bundet var det næsten hver uge der var kontakt med dem for at de skulle nustille fiber noden

   

  fibia er ikke det samme som waoo i stabil forbindelse selvom de siger det, da vores fiber blev oprettet for 9 år siden var det waoo og det kørte bare uden problemer, men efter det er blevet adskilt er det ikke godt.

  Nu har vi Telenor på fiber den blev startet 3 dec 2021 og har nu kørt uden fejl,nedbrud eller andre fejl, linien er en 500/500

Login Registrer
Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.
Back to top button