Eurosport forskudt

Indlæg om piratsider, piratudstyr og lignende er ikke tilladt. Reklame/salgs indlæg er ikke tilladt.

Login Registrer
Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #74618
  tlk
  Deltager

  Hej

  Det er helt uacceptabelt at Eurosport sender tennis forskudt.Det startede med at landskampe bliver sendt på kanal5 og nu med tennis.Det er en trend som må stoppes. Man skal klage til sin tv leverandør fordi ellers sker der ingenting. hvis det fortsætter må man finde en anden måde at se sport på!

  #74622
  Super
  Deltager

  Det hjælper ikke at klage til sin TV-leverandør. Hvis du vil klage, så skal det være til Eurosport direkte.

  #74623
  Anonym
  Inaktiv

  Det hjælper ikke at klage til sin TV-leverandør. Hvis du vil klage, så skal det være til Eurosport direkte.

  Det har du fuldkommen ret i, for leverandører som som Yousee, Stofa, Waoo, Boxer osv. har ikke en skid indflydelse på hvad at alle de TV kanaler de tilbyder viser eller hvordan.

  Men hvis han gerne vil have en alternativ metode, så kan han altid rejse der til hvor alle de sports arrangementer finder sted og betale fuld pris for at komme ind på selve dagene hvor de arrangementer finder sted.

  #74628

  Jeg vil dog sige at Discovery Networks får en væsentlig del af deres betaling for eksempelvis Eurosport fra YouSee og Stofa. Så er de to utilfredse med hvad der bliver tilbudt, så vil det også få indflydelse på deres indbyrdess aftaler i fremtiden. Stofa har meldt ud af man vil holde øje med om produktet for deres kunder forringes.

  #74629
  Martin_DK
  Deltager
  #74632
  Super
  Deltager

  Eurosport kører kun med to-timers forsinkelsen i Danmark og Finland. F.eks har den tyske Eurosport, som er FTA på Astra 19,2E satelliten, ikke nogen forsinkelse. Det foregår så med tysk kommentator, men nu er tennis heller ikke den sport hvor kommentatorerne taler mest.

Login Registrer
Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.
Back to top button