e-Bog om TV de seneste 30 år

Indlæg om piratsider, piratudstyr og lignende er ikke tilladt. Reklame/salgs indlæg er ikke tilladt.

 • Dette emne er tomt.
Login Registrer
Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #57175

  Jeg tænker lidt på at gå i gang med et længerevarende e-bog projekt, der skal handle om tv de seneste godt 30 år. 30 år er nemlig omkring den periode, hvor jeg har selv har oplevelser, erfaringer med TV i bred forstand både i forhold til programmer, teknik osv. og en periode med en stor udvikling. Jeg har jo også efterhånden i en del år dækket området først på sattv.dk og senere her på DIGITALT.TV.

  Hvad tænker I, er det noget nogen kunne have interesse i at læse og måske endda betale lidt for? 

  #66827
  sholby
  Deltager

  Hej

  Jeg synes det vil være rigtigt spændende projekt som jeg gerne vil betale for som ebog.

  Har selv været en ekstrem engageret TVDX’er i 80erne frem til 2009 og har fået en det teknisk viden på den konto og lavet den obligatoriske prøve billede samling 🙂

  Holder selv til på Øst Sjælland hvor man i 70erne og firserne gik langt for at få mere end DR og de to Svenske TV kanaler.

  De kæmpe store UHF paraboler til Tysk Tv i Ishøj, Solrød og Friheden var vildt fascinerende men også 8 eller 16 stackningen på Hedegårdens centeret i Ballerup. Og mange private langs Køge bugt havde naturligvis rotor på deres Fuba UHF Gruppe C antenne 🙂

  Beklager det nostalgiske flip – men bidrager gerne med mere 🙂

   

  Mvh

  Svend

  #66829

  Måske kan det også blive en artikelserie her på siden i stedet. Vi får se

  #66831
  nomaden
  Deltager

  Få noget med hvordan Triax udviklede antenner og forstærker samt modtagelse af tv kanaler fra den tid hvor vi tog Islandsk tv på 4 meter ledning klokken 20 om aftnen og der var prøvebillede. Vi kunne tage Norsk tv fra Gripstad næsten hver dag på VHF kanal 2 syd for Skive også på ledning. Vi har taget meget langt og kan fortælle noget hvis du mangler historier.

Login Registrer
Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.
Back to top button