dvd optager

Indlæg om piratsider, piratudstyr og lignende er ikke tilladt. Reklame/salgs indlæg er ikke tilladt.

Login Registrer
Viser 7 indlæg - 1 til 7 (af 7 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #73594
  anni nielsen
  Deltager

  hejn fladskærme,de har begge to en boks til at se bokser tv gennem,og de har hver sin sony dvd optager,det fungerer perfekt,selvfølig er tv optagelsen analog og ikke knivskarp,tv nr.3 har kortindgang,og der har været tilsluttet lg dvd combi maskiner til,de har optaget uden en boks til boksertv,nu er den sidste brændt sammen,en ny er meget dyr,så jeg købte en brugt philips dvdoptager,jeg kan ikke få den til at modtage tv signal,kontakter philips og får af vide at dvd kræver en set top box,jeg køber en boks til bokser kort,men den kan stadig ikke modtage tv signal,jeg har hørt en masse folk,læst en masse,og kan ikke få et ordenligt svar,nu prøver jeg jer,for jeg forstår det ikke,når sony kan køre,hvorfor så ikke philips,de tre dvdmaskiner er ca.lige gamle,er en set top box det samme som den boks man skal bruge til bokser tv eller andre tv udbyder,jeg fik for en uge siden en anden dvdoptager,daewoo,den vil heller ikke finde tv signalet,mit tv hedder toshiba,og i manualen er der beskrevet hvordan man tilslutter både dvd og boks til tvsignal,så tv burde kunne klare de to ting,haåber at der hos jer hjælp at få,hilsen anni

  #73595
  Niels Petersen
  Deltager

   

  Analogt udstyr kan ikke bruges i dag, der skal bruges en Digital PVR for at kunne optage, det gælder både for Terrestisk TV og Kabel TV.

  Her er en liste over modtagere til Boxer. https://www.boxertv.dk/kundeservice/hjaelp-til-tv/godkendte-bokse/

  Der skal købes en med HDD så der kan optages, nogen kan tilsluttes extern HDD, andre har den indbygget.

  Den Boxer modtager der allerede haves bør kunne optage på en extern HDD.

  #73599
  Anonym
  Inaktiv

  Anni, to af dem der er på listen over Boxer godkendte modtagere kan købes hos AV-Connection. Men prisen bliver lidt højere på dem, da du allerede har et Boxer abonnement:

  Sagemcom DTIW77, koster 989 kr uden abo:

  http://www.av-connection.dk/?PGr=8060

  Sagemcom RTI95 (med 500GB harddisk), koster 2245 kr uden abo:

  http://www.av-connection.dk/?PGr=5858

  Selv ville jeg nok gå efter Sagemcom RTI95, fordi den kommer med den indbyggede 500GB harddisk til at optage på og desuden er udstyret med en twin tuner, så man kan optage fra 2 forskellige TV kanaler samtidig eller kan optage på en TV kanal imens at man ser på en anden.

  #73601
  anni nielsen
  Deltager

  Hej Per M

  kan se at du har skrevet mere,jeg kan godt se det smarte i sagemcom rti95 boks,men jeg vil optage på dvd skive,det bliver ikke så knivskarpt,men godt nok til mig,og jeg har jo to andre tv hvor det fungerer fint,men kan det ikke lade sig gøre må jeg vende tilbage til sådan en boks,jeg har læst at i de helt nye tv er der indbygget en ordning hvor man kan optage på usb stik eller der er indbygget en harddisk,men samtidig er der koder op udsendelserne så de bestemmer hvor længe det ligger på usb og hvor mange gange man må se udsendelsen,hvis det passer er det surt at optage en serie og så sletter de den på et tids punkt,der for passer jeg godt på mine gamle tv og dvd optager,

  hilsen anni

  #73602
  Niels Petersen
  Deltager

  Der er selvfølgelig ikke noget der slettes automatisk, men det er ophavsret beskyttet, det skal det være, producenterne skal overholde det på deres udstyr, således at det ikke kan kopieres og fordeles uautoriseret.

  #73603
  C. Johansen
  Deltager

  Hej Anni!
  Den brugte Philips dvd-optager, du har købt, har uden tvivl en indbygget analog tv-tuner, som ikke kan bruges til at modtage digitalt tv (Digi-tv og Boxer-tv).
  Derfor modtager du det digitale tv ved hjælp af set-top boksene.
  Når du skal have tv-signalet ind i Philips-optageren, skal set-top boksen og dvd-optageren forbindes via kabel. Her vil der være 2 muligheder:
  1) Via scart-stik, der indeholder både lyd og billede.
  2) Via 3 phono-stik, gul er composite-video, hvid er venstre lydkanal og rød er højre lydkanal.
  Dvd-optageren kan altså ikke modtage tv-signal fra den indbyggede tuner, men skal hente signalet via en av-indgang, der er kabeltilsluttet set-top boksen. Disse signaler er alle analoge.
  Men: Du kan muligvis få et problem, hvis set-top boksen ikke har analoge udgange. I så fald skal det digitale signal konverteres til analogt.

  #73605
  Anonym
  Inaktiv

  Hej Per M kan se at du har skrevet mere,jeg kan godt se det smarte i sagemcom rti95 boks,men jeg vil optage på dvd skive,det bliver ikke så knivskarpt,men godt nok til mig,og jeg har jo to andre tv hvor det fungerer fint,men kan det ikke lade sig gøre må jeg vende tilbage til sådan en boks,jeg har læst at i de helt nye tv er der indbygget en ordning hvor man kan optage på usb stik eller der er indbygget en harddisk,men samtidig er der koder op udsendelserne så de bestemmer hvor længe det ligger på usb og hvor mange gange man må se udsendelsen,hvis det passer er det surt at optage en serie og så sletter de den på et tids punkt,der for passer jeg godt på mine gamle tv og dvd optager, hilsen anni

  Sådan en DVD/HDD optager findes ikke på markedet pt., men dertil sagt så er der sådan en på vej fra Panasonic med en DVB-T2 tuner, hvor man kan kopiere optagelserne fra harddisken over på en DVD eller Blu-ray skive. Desværre må jeg oplyse at det er optager der vil komme til at koste 7000-8000 kr. Om den vil kunne anvendes til Boxer er et godt spørgsmål. Det kan vores webmaster og udstyr tester Bo sikkert svare på når den rammer Danmark.

  Men Sagemcom RTI95 sletter ikke noget automatisk, de bliver liggende på harddisken for evig tid hvis du ønsker det. Desværre er der ikke ret meget andet at vælge imellem til Boxer, fordi at stort set alle de andre DVB-T2 bokse der findes på markedet ikke er Boxer godkendte.

Login Registrer
Viser 7 indlæg - 1 til 7 (af 7 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.
Back to top button