Digitalttv’s hjemmeside fastfryser

Indlæg om piratsider, piratudstyr og lignende er ikke tilladt. Reklame/salgs indlæg er ikke tilladt.

 • This topic is empty.
Login Registrer
Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #56912
  Anonym
  Inaktiv

  Er der andre end mig, som også oplever dette? Har snart stået på i flere dage. Havde også i starten problemer med at logge ind. Selvom, at jeg havde kopiret min kode og sat ind på kode. Anden gang lykkedes det dog. Selvom, at det var den korrekte kode jeg benyttede, så er det åbenbart igen på første forsøg det lykkedes at logge ind thumbs-upSå koldt er det dog ikke udenfor, så det skyldes dette? winknyNogle gange fastfryser hjemmesiden i kortere tid. Andre gange i længere tid. Har dog ikke oplevet det på andre hjemmesider, så hvad kan dette skyldes? Er det admin, som er ved at fastfryse sin egen hjemmeside i november? winknyMåske, at admin er ved at gå i vinterhi? rolloverVenlig hilsen

  Henrik

  #65279
  Anonym
  Gæst

  Jeg har ikke oplevet login-problemer i lang tid – MEN!!! Her fryser siden også – har fundet ud af, at det er fordi der er to Flashplayere på computeren: Én, som kommer som en opdatering fra Microsoft, og en anden, som er indbygget i Google Chrome. Har desværre været nødt til at deaktivere Flashplayeren i Chrome, både for dette site, OG for recordere.dk, hvor frysningen også skete.

   

  Dette bevirker desværre, at enkelte reklamer ikke kan vises – når jeg skriver desværre, er det fordi, sitene jo tjener lidt penge på reklamerne…

  #65282

  Login problemer burde ikke være der i dag. Der har været nogle bot login forsøg, som jeg har kigget på at forhindre, det gav dog nogle problemer med forum login, så gik tilbage til det gamle igen. Men måske noget cache har gjort, at det hænger ved.

  Hvis det er Shockwave flash der gør at det fryser, så har jeg set det hyppigt de seneste dage i Chrome på diverse sider, så det er ikke noget jeg kan gøre noget ved desværre. 

  Jeg har ikke oplevet noget med frysninger specifikt på DIGITALT.TV alene.

  #65285
  mich
  Deltager

  Må indrømme, jeg ikke har nogen problemer på digitalt.tv

Login Registrer
Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.
Back to top button