Danskere ser mindst net-tv i verden

Indlæg om piratsider, piratudstyr og lignende er ikke tilladt. Reklame/salgs indlæg er ikke tilladt.

  • Dette emne er tomt.
Login Registrer
Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
  • Forfatter
    Indlæg
  • #55650
    tommy
    Deltager

    Jf. en undersøgelse lavet i 55 lande ser danskerne mindst online TV. Personerne blev spurgt om de i den seneste måned havde set video på internettet. Svaret i den danske undersøgelse endte med et indextal på 30, hvor 100 svarer til gennemsnittet.

     

    http://www.computerworld.dk/art/100479

    #58554
    langkawi
    Deltager

    Hvad er der da også af gratis kanaler at se på?? Kanaler der vel at mærke bliver udsendt live, og som følger det rigtige tv-program? I vel at mærke i en ordentlig kvalitet?? Ikke mange tror jeg…

    #58569
    martin
    Deltager

    Jeg ser mellem en og to timers podcasts om dagen – nogen af os skal jo holde tallet oppe Smile

    Jeg tror ikke at forskellen så meget er kultur, som det er udbud. I mange andre lande er det gratis at se programmer via nettet, herhjemme er det nærmest kun DR som tilbyder deres programmer gratis.

    Nikolaj Sonne har hintet at podcasts fra DR vil komme i høj kvalitet, hvilket jeg glæder mig til. Det eneste vi mangler er at rettighedshaverne også begynder at tillade podcasts af andre programmer/serier. Det kunne være TV 2 Sputnik som podcast, hvor man med sit abonnement får mulighed for at abonnere på TV 2 Zulu programmer og så videre. Det kunne også være et Viasat On Demand abonnement, som gav Paradise Hotel som podcast download i høj kvalitet. Hvis de solgte lovlige downloads via podcast-abonnement, ville det også modvirke ulovlige downloads.

    #58570
    Anonym
    Gæst

    Gider ikke net-tv mere. Det hakker altid, uanset om det er YouSee Web-TV eller DR, der streamer det. Finder man så endelig andre derude på nettet, er lovligheden af nettv-sitet som regel af tvivlsom karakter, så tommelfingeren nedad for det…Thumbs downThumbs down

Login Registrer
Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
  • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.
Back to top button